فراشپز- خامه چاشنی خوشمزهای است که بین کوچک و بزرگ طرفداران بسیار دارد. این چاشنی خوشمزه نه تنها برای وعده صبحانه بلکه در پخت انواع کیکهای اسفنجی هم به کار میرود. اکثر افراد خامه فرمگرفته را از شیرینیفروشیها تهیه میکنند در حالی که با سادهترین روش میتوان آن را در منزل آماده کرد. در مطالب قبلی تهیه خامه در کارخانه را بررسی کردهایم، اما حال به بررسی طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.
خامه پرچرب سردیک و یکچهارم فنجان
پودر قندیک دوم پیمانه
وانیل سهچهارم قاشق چایخوری
در طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه نیاز است یک کاسه بزرگ استیل یا مسی را چند ساعتی در فریزر بگذارید تا کامل سرد شود. قبل از اضافه کردن خامه صبحانه، آب اضافه روی آن را حتما بگیرید و برای چند ساعت در فریزر بگذارید. سپس خامه را به همراه پودر قند و وانیل داخل کاسه بریزید و با همزن آنها را خوب بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط خامه را برای نیم ساعت در فریزر بگذارید سپس دوباره هم زده و به داخل فریزر برگردانید.
بعد از نیم ساعت بیرون بیاورید و تمامی مواد را با سرعت متوسط هم بزنید تا قلههای ریز و نرم آن نمایان شود. منظور از این جمله فرم خامه است که بعد از زدن به این شکل در میآیند. اگر قلههای سفتتری از خامه را میخواهید سرعت زدنتان را زیاد کنید. حال خامه کیکتان آماده است.
همانطور که دیدید برای تهیه کیکهای اسفنجی در منزل دیگر لازم نیست نگران خامه آن باشید؛ چراکه با بهترین و سادهترین روش میتوانید آن را در منزل آماده کنید. در ادامه فوتوفنهایی را در قالب چند پرسش و پاسخ کوتاه مطرح کردهایم که بهتر است آنها را هنگام آماده کردن خامه کیک با خامه صبحانه در نظر داشته باشید.
این دو شبیه یکدیگر هستند تا جایی که میتوان آنها را به جای یکدیگر استفاده کرد، اما یکی نیستند. خامه سنگین یا همان غلیظ، چربی بالاتری نسبت به خامه فرمگرفته دارد. برای تهیه خامه فرمگرفته باید از خامه غلیظ استفاده کرد تا فرم خود را برای مدت طولانیتری حفظ کند.
تفاوتی ندارد خامه کیک را با خامه صبحانه آماده کردهاید یا سفیده تخمه مرغ، از آن برای تزئین روی کیک و لایههای میانی کیک اسفنجی و شیرینی میتوانید استفاده کنید.
بعد از تهیه خامه کیکتان بهتر است بلافاصله آن را استفاده کنید. با اینحال میتوانید باقیمانده آن را برای ۲۴ ساعت در یک ظرف دردار نگهداری کنید. بعد از گذشت ۲۴ ساعت فرم و شکل خامه به هم میخورد و کمی آبکی میشود بنابراین برای استفاده دوباره باید آن را با همزن بزنید سپس استفاده کنید.
مهمترین نکتهای که باید در تهیه خامه کیک با خامه صبحانه رعایت کنید سرد بودن مواد لازم است. این سرد بودن تا جایی اهمیت دارد که میتوانید حتی در زیر ظرف خامهتان از یخ هم استفاده کنید. در تهیه خامه باید آن را آنقدر با همزن بزنید تا سفت شود و پودر قند را به اندازه به آن اضافه کنید. پودر قند به فرم و تثبیت بهتر آن کمک خواهد کرد. بعد از استفاده از خامه برای تزئین لایههای میانی کیک یا شیرینی حتما برای چند ساعت آن را در یخچال بگذارید.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- تحقیقات نشان میدهند که رژیم غذایی ما بر کیفیت خواب ما اثر میگذارد و…
فراشپز- شیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه…
فراشپز- تاک پلو یا پلو برگ مو، یکی از پلوهای مخلوط با طعم ترش جذاب…
فراشپز- قابلی پلو که با نام کابلی پلو هم شناخته می شود از غذاهای بسیار…
فراشپز- شیرینپلو از آن غذاهایی است که اغلب بهخاطر سختی درست کردن، بیخیالش میشویم اما…
فراشپز- ما با غذاهای ایتالیایی از جمله پاستا، پیتزا و ماکارونی آشنا هستیم، شاید هم…