آشپزی

طرز تهیه خرما بار، میان وعده مقوی در زمستان

فراشپز- در این مقاله با بهترین دستور برای تهیه انرژی بار خرما آشنا خواهید شد. اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه، سالم و مقوی هستید، حتما آموزش امروز را دنبال کنید. انرژی بار خرما یک انتخاب عالی برای افزایش انرژی در طول روز و همچنین ایده‌آل برای اسنک‌های سالم و مناسب برای ورزشکاران است.

مواد لازم

خرما بدون هسته ۱۵۰ گرم
آب یک چهارم پیمانه
کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری
جو پرک ۸۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
بادام۳۰ گرم
پسته ۲۵ گرم
کنجد ۶۰ گرم
نسکافه گلد یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

خرمای بدون هسته را با یک چهارم پیمانه آب در یک ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم تا خرماها نرم شوند. وقتی نرم شد حرارت را خاموش می کنیم و خرماها را با لیسک له می کنیم. در ادامه دو قاشق کره بادام زمینی به خرما اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک بافت کرم مانند پیدا کند.

در ماهیتابه ای جداگانه مواد خشک شامل شاپرک، گردو، بادام، پسته و کنجد را ترکیب می کنیم و ۵ دقیقه روی حرارت تفت می دهیم. باید مدام هم بزنیم تا مواد نسوزد.

بعد مواد را از روی حرارت برمی داریم و به مخلوط خرما و کره اضافه می کنیم و یک قاشق چای خوری نسکافه گلد را پودر و به ترکیب فوق اضافه می کنیم. حالا همه مواد را خوب با همدیگر مخلوط می کنیم. در سینی فر کاغذ نسوز می اندازیم و همه مواد را در سینی می ریزیم و خوب آنها را فشرده می کنیم. وقتی مواد را در سینی پهن کردیم با گوشت کوب فشار می دهیم تا خوب منسجم شوند.

در صورت دلخواه کمی پرک پسته و بادام روی مواد می ریزیم و با گوشت کوب فشار می دهیم. سینی را در فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر می گذاریم. بعد از اینکه از فر درآوردیم اجازه می دهیم خنک شود و بعد برش می زنیم. نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

48 دقیقه ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

7 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

8 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

10 ساعت ago