اگر از غذاهای برنجی خسته شدهاید و غذاهای نانی هم برایتان تکراری شده، خوراک مرغ را امتحان کنید.
سینه مرغ: دو عدد
سیب زمینی: چهار عدد
پیاز: یک عدد
هویج: دو عدد
پودر آویشن: یک قاشق چایی خوری
رب گوجه: سه قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
برگ بو: یک عدد
فلفل قرمز: یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
۱. یک کاسه با سایز متوسط انتخاب کنید، سیب زمینیها را درشت خرد کنید و درون آن بریزید سپس چند قاشق روغن، نمک، فلفل و پودر آویشن به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادی که اضافه کردهاید کاملا به خورد سیب زمینیها برود.
۲. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. پیاز و سیر رنده شده را داخل روغن بریزید و آنها را تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. هویجها را خرد کنید و آن را به سیر و پیازتان اضافه کنید و با هم تفت دهید تا هویجها نیز نرم شوند.
۳. سینه مرغ را به اندازههای مورد نظرتان خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و آنها را تفت دهید و پس از چند دقیقه که رنگ مرغها کمی تغییر کرد فلفل دلمهای خرد شده و مخلوط سیر و پیاز و هویج را به آن اضافه کنید.
۴. به مواد فرصت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مرغ طعم مواد را به خود بگیرد سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید و سیب زمینیهایی را که از قبل آماده کرده بودید را به آنها اضافه کنید و حدود ۳ لیوان آب روی آن بریزید و برگ بو را داخل آن بیندازید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که خوراکتان بپزد.
۵. حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم آب غذا کم شود و خوراک مرغ خوشمزهتان را سرو کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…