خوراک مرغ در شیشه یکی از خوراکهای سالم و خوشمزه است که معمولا برای وعده شام بسیار سبک و مناسب است.
خوراک مرغ در شیشه یکی از خوراکهای سالم و خوشمزه است که با روشی بسیار آسان و مواد غذایی در دسترس تهیه میشود. این خوراک به دلیل نداشتن روغن و پخت با روش بخارپز به صورت بسیار سالم طبخ میشود.
خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روشهای طبخ گوناگون تهیه میشوند و در سفره غذای ایرانیها جایگاه خود را دارند. خوراکها معمولا برای وعده شام بسیار سبک و مناسب هستند. خوراک مرغ در شیشه یکی از خوراکهای سالم و خوشمزه است که با روشی بسیار آسان و مواد غذایی در دسترس تهیه میشود.
این خوراک به دلیل نداشتن روغن و پخت با روش بخارپز به صورت بسیار سالم طبخ میشود و طعم و مزه غذا با این روش به خوبی حفظ میشود. این خوراک برای افرادی که رژیم غذایی دارند و یا برای سالمندان و بیماران بسیار سالم، مقوی و مفید است.
در ادامه این مطلب با طرز تهیه خوراک مرغ در شیشه با ما همراه باشید.
ران مرغ: ۲ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
فلفل سبز: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
جعفری تازه: ۳ شاخه
نمک: ۱ قاشق چایخوری سرخالی
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
برگ بو: ۱ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
برای درست کردن این مرغ خوشمزه و سالم ابتدا تکههای مرغ را داخل یک کاسه بریزید. سعی کنید تکههای مرغ کوچکی را انتخاب کنید که داخل شیشه جاگیر نباشد. نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا و روغن زیتون را روی مرغ بریزید و خوب هم بزنید. ظرف مرغ را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
در مرحله بعد پیاز و سیب زمینی را پوست و سپس خرد کنید. هویج و گوجه را هم خرد کنید و حبههای سیر را پوست کنید. حالا یک شیشه بزرگ و مناسب را انتخاب کنید. پیازهای خرد شده را کف شیشه بریزید و بعد تکههای مرغ را روی پیاز بگذارید؛ سپس تکههای هویج، سیب زمینی، گوجه و سیر را روی مرغ بریزید و حبههای سیر، برگ بو و جعفری خرد شده را روی مواد بالا بگذارید.
رب گوجه فرنگی را با کمی آب جوش رقیق کنید و روی مواد بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. شیشه را داخل قابلمه بگذارید، طوری که دو سوم شیشه داخل آب باشد. درب قابلمه را ببندید و اجاق گاز را روشن کنید.
حرارت اجاق گاز باید متوسط باشد. حدودا ۲ ساعت زمان لازم است تا مرغ داخل شیشه بپزد. بعد از این زمان، شیشه را به آرامی از قابلمه خارج کنید و درب آن را باز کنید. حالا محتویات شیشه را داخل ظرف مناسب خالی کنید. نوش جان.
منبع: فرادید
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…