خوراک پای مرغ یک غذای پرخاصیت برای کودکان، بزرگسالان و درمان بیماری هاست، از این رو ما راحت ترین و خوشمزه ترین روش های پخت پای مرغ را برایتان آماده کرده ایم.
پای مرغ یکی از مغذیترین و پرخاصیتترین مواد غذایی است که در غذاهای مختلف، مانند سوپها و خورشتها و… مورد استفاده قرار میگیرد. پای مرغ به دلیل داشتن مقادیر بالایی از کلاژن و مواد مغذی دیگر فواید بسیاری برای سلامتی دارد به همین دلیل خوراک پای مرغ را می توان به عنوان یکی از بهترین و مقوی ترین غذاها کودکان، سالمندان و افراد دچار مشکلات استخوانی دانست.
پای مرغ 10 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ بو 2 عدد
ابتدا پای مرغ را خوب بشورید و تمیز کنید.
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید بجوشد.
پاهای مرغ را درون آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 5 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید.
پوست پاهای مرغ نرم شده آن را با چاقو و یا با دست جدا کنید سپس ناخن های مرغ را دور بیندازید.
یک عدد پیاز را بشورید پوست بکنید و خرد کنید و درون قابلمه بریزید و بگذارید با پای تمیز شده کمی تفت بخورد.
مقداری نمک و فلفل و برگ بو را به پای مرغ اضافه کنید.
چند لیوان آب به غذا اضافه کنید تا روی پاها را بپوشاند و بگذارید، بپزد.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 – 2 ساعت بگذارید، پاهای مرغ خوب بپزند و نرم شوند.
خوراک پای مرغ را در ظرف مورد نظر ریخته و داغ سرو کنید.
پای مرغ را با ادویههای مختلف بپزید تا گوشت پای مرغ طعم خوبی بگیرد.
برگ بو بوی زهم پای مرغ را میگیرد.
می توانید قبل از پخت خوراک، پای مرغ را با ترکیبی از ادویهها و سسها مانند سویا سس، زنجبیل، سیر و فلفل سیاه مزهدار کنید.
پای مرغ را قبل از اضافه کردن به غذا، در تابه با روغن یا کره سرخ کنید تا کمی طلایی و شفاف شوند.
پاچه مرغ را به مدت کافی و با حرارت کم بپزید تا گوشت پای مرغ کاملاً پخته شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه وزمان پخت وانتظارآن در حدود2 ساعت میباشد.
خوراک پای مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
اگر مقدار بیشتری پای مرغ خریده اید، آن را با بستهبندی مناسب در فریزر نگهداری کنید تا در زمانهای دیگر بتوانید استفاده کنید.
شما می توانید از پای مرغ در غذاهای مختلفی مانند سوپ، کاری، خورشت و…استفاده کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خوراک پای مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…