طرز تهیه خوراک پای مرغ خوشمزه برای کودکان و سالمندان

خوراک پای مرغ یک غذای پرخاصیت برای کودکان، بزرگسالان و درمان بیماری هاست، از این رو ما راحت ترین و خوشمزه ترین روش های پخت پای مرغ را برایتان آماده کرده ایم.

پای مرغ یکی از مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که در غذاهای مختلف، مانند سوپ‌ها و خورشت‌ها و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. پای مرغ به دلیل داشتن مقادیر بالایی از کلاژن و مواد مغذی دیگر فواید بسیاری برای سلامتی دارد به همین دلیل خوراک پای مرغ را می توان به عنوان یکی از بهترین و مقوی ترین غذاها کودکان، سالمندان و افراد دچار مشکلات استخوانی دانست.

مواد لازم خوراک پای مرغ

پای مرغ 10 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ بو 2 عدد

طرز تهیه خوراک مرغ

ابتدا پای مرغ را خوب بشورید و تمیز کنید.
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید بجوشد.
پاهای مرغ را درون آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 5 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید.
پوست پاهای مرغ نرم شده آن را با چاقو و یا با دست جدا کنید سپس ناخن های مرغ را دور بیندازید.
یک عدد پیاز را بشورید پوست بکنید و خرد کنید و درون قابلمه بریزید و بگذارید با پای تمیز شده کمی تفت بخورد.
مقداری نمک و فلفل و برگ بو را به پای مرغ اضافه کنید.
چند لیوان آب به غذا اضافه کنید تا روی پاها را بپوشاند و بگذارید، بپزد.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 – 2 ساعت بگذارید، پاهای مرغ خوب بپزند و نرم شوند.
خوراک پای مرغ را در ظرف مورد نظر ریخته و داغ سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خوراک پای مرغ

پای مرغ را با ادویه‌های مختلف بپزید تا گوشت پای مرغ طعم خوبی بگیرد.
برگ بو بوی زهم پای مرغ را می‌گیرد.
می توانید قبل از پخت خوراک، پای مرغ را با ترکیبی از ادویه‌ها و سس‌ها مانند سویا سس، زنجبیل، سیر و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.
پای مرغ را قبل از اضافه کردن به غذا، در تابه با روغن یا کره سرخ کنید تا کمی طلایی و شفاف شوند.
پاچه مرغ را به مدت کافی و با حرارت کم بپزید تا گوشت پای مرغ کاملاً پخته شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه وزمان پخت وانتظارآن در حدود2 ساعت میباشد.
خوراک پای مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
اگر مقدار بیشتری پای مرغ خریده اید، آن را با بسته‌بندی مناسب در فریزر نگهداری کنید تا در زمانهای دیگر بتوانید استفاده کنید.
شما می توانید از پای مرغ در غذاهای مختلفی مانند سوپ، کاری، خورشت و…استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد خوراک پای مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خوراک پای مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago