طرز تهیه خوراک گوشت چینی رژیمی . یک غذای بسیار خوشمزه و رژیمی . مقدار کالری این غذا 420 می باشد.
پیاز خرد شده :1 عددمتوسط
پودر سیر :1 قاشق مربا خوری
سس سویا:1 قاشق غذا خوری
گوشت استیک:150 گرم
کلم بروکلی یا لوبیا :1 لیوان
روغن زیتون :1 قاشق غذا خوری
زنجفیل :1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
ابتدا گوشت را به صورت خلالی و باریک برش بزنید .تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود.
بعد به پیاز تفت داده شده گوشت خردشده را اضافه کنید و 10 دقیقه ای تفت دهید. در حین تفت گوشت ، پودر سیر و زنجفیل را هم اضافه کنید.بعد از 10 دقیقه تفت گوشت کلم بروکلی یا لوبیا سبز و سس سویا را هم اضافه کنید مقداری نمک و فلفل هم روی آنها بپاشید و 5 دقیقه ای همه مواد را با هم تفت دهید. سپس خوراک گوشت آماده شده را در ظرف دلخواه سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
خوراک گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…