طرز تهیه خوراک گوشت چینی رژیمی . یک غذای بسیار خوشمزه و رژیمی . مقدار کالری این غذا 420 می باشد.
پیاز خرد شده :1 عددمتوسط
پودر سیر :1 قاشق مربا خوری
سس سویا:1 قاشق غذا خوری
گوشت استیک:150 گرم
کلم بروکلی یا لوبیا :1 لیوان
روغن زیتون :1 قاشق غذا خوری
زنجفیل :1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
ابتدا گوشت را به صورت خلالی و باریک برش بزنید .تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود.
بعد به پیاز تفت داده شده گوشت خردشده را اضافه کنید و 10 دقیقه ای تفت دهید. در حین تفت گوشت ، پودر سیر و زنجفیل را هم اضافه کنید.بعد از 10 دقیقه تفت گوشت کلم بروکلی یا لوبیا سبز و سس سویا را هم اضافه کنید مقداری نمک و فلفل هم روی آنها بپاشید و 5 دقیقه ای همه مواد را با هم تفت دهید. سپس خوراک گوشت آماده شده را در ظرف دلخواه سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
خوراک گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- خوراک لوبیا چیتی با برنج یک دستور غذای فوری و خوشمزه است که علیرغم…
فراشپز- خوراک کدو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزهای است که…
فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…
فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…