طرز تهیه خوراک گوشت چینی رژیمی . یک غذای بسیار خوشمزه و رژیمی . مقدار کالری این غذا 420 می باشد.
پیاز خرد شده :1 عددمتوسط
پودر سیر :1 قاشق مربا خوری
سس سویا:1 قاشق غذا خوری
گوشت استیک:150 گرم
کلم بروکلی یا لوبیا :1 لیوان
روغن زیتون :1 قاشق غذا خوری
زنجفیل :1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
ابتدا گوشت را به صورت خلالی و باریک برش بزنید .تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود.
بعد به پیاز تفت داده شده گوشت خردشده را اضافه کنید و 10 دقیقه ای تفت دهید. در حین تفت گوشت ، پودر سیر و زنجفیل را هم اضافه کنید.بعد از 10 دقیقه تفت گوشت کلم بروکلی یا لوبیا سبز و سس سویا را هم اضافه کنید مقداری نمک و فلفل هم روی آنها بپاشید و 5 دقیقه ای همه مواد را با هم تفت دهید. سپس خوراک گوشت آماده شده را در ظرف دلخواه سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
خوراک گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…