خورشت بامیه را میتوان یک غذای خاکستری دانست. خورشتی که خیلیها آن را دوست دارند و به همان اندازه خیلیها هم علاقهای به این غذا ندارند.
خورشت بامیه همیشه جزو غذاهایی بوده که اکثرا روی خوشی به آن نشان ندادهاند؛ گیاهی سرشار از ویتامین و خواص که همیشه مهجور مانده و دست رد به سینهاش زدهاند. روش پخت متفاوت این خورشت اما میتواند طعم متفاوتی را به سفره غذاییمان اضافه کند و تبدیل به غذایی شود که در فصلاش از تمام فرآوردههایش استفاده کنیم.
بامیه ریز: نیمکیلو
گوشت گوسفندی: ۵ تکه
پیاز: ۱ عدد
آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: در صورت علاقه
روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم
سیر: ۳ حبه
۱. پیاز خرد شده را مقداری تفت میدهیم و تکههای گوشت را به آن اضافه میکنیم. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد و سفید رنگ شد، ۳ لیوان آب روی آن میریزیم و میگذاریم جوش بیاید. سپس شعله را کمی کم میکنیم تا آرام آرام گوشت بپزد.
۲. وقتی که گوشت تقریبا پخت، اگر خواستیم کمی رب به آن اضافه میکنیم و در غیر این صورت تنها آبلیمو (میتوانید از آبغوره هم استفاده کنید) را اضافه میکنیم. سپس سیر را هم به آن اضافه کنید. (اگر از بوی سیر بدتان میآید میتوانید سیر را با پوست داخل خورشت بیاندازید)
۳. بامیهها را بشویید و کمی از سر بامیهها را جدا کنید (دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد). پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.
۴. سپس حرارت را کم کنید و نیمساعت بگذارید آب اضافی کشیده شده و خورشت جا بیفتد.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…