اگر تا به حال اسم این غذا به گوشتان خورده و طعم آن را چشیدهاید، شما نسبت به دیگرانی که این غذا را تست نکردهاند، سه هیچ جلو هستید.
پیازداغ: ۲ عدد
گوشت: ۳۰۰ گرم
خلال بادام: ۱/۴ پ
گوجه فرنگی: ۱ عدد
زغال اخته: نیم کیلو
شکر: در صورت دلخواه
آلو خورشتی: نصف پیمانه
زردچوبه و نمک: به مقدار لازم
۱. نیم کیلو زغال اخته را شسته در یک لیوان آبجوش میگذاریم بجوشد تا نرم شود، سپس از صافی رد میکنیم و با پشت قاشق روی زغال اخته میکشیم تا هستهها جدا شده و بهصورت پوره در بیاید.
۲. سیصد گرم گوشت خورشتی را با پیاز داغ، یک عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده و فلفل و زردچوبه تفت میدهیم، میگذاریم تا بپزد.
۳. نصف پیمانه آلو خورشی را شسته، میتوانید آلو را هم به همراه زغال اخته بجوشانید و از صافی رد کنید یا اینکه درسته در خورشت استفاده کنید.
۴. در انتهای پخت گوشت، زغال اخته و آلو، نمک و یک تا سه ق غ شکر و یک چهارم پیمانه خلال بادام شسته شده را هم اضافه کرده میگذاریم با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد. به جای گوشت میتوانید از فیله مرغ که با کمی کره خوب تفت داده شده استفاده کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…