آشپزی

طرز تهیه خورشت فسنجان با کدو حلوایی

فراشپز- در گزارش زیر طرز تهیه خورشت فسنجان با کدو حلوایی را میتوانید مشاهده کنید.

خورشت‌ها یکی از متنوع‌ترین انواع غذا‌ها هستند که اگرچه پخت آنها محدود به زمان خاص و مواد غذایی مشخصی نیست، اما برخی از آنها تحت عنوان خورشت‌های فصلی شناخته می‌شوند. خورشت فسنجان کدو حلوایی در زمره این خورشت‌ها قرار دارد.

فاطمه باقری، مدرس آشپزی طرز تهیه خورشت فسنجان و کدو حلوایی را ارائه کرده است تا با پخت آن طعمی متفاوت را تجربه کنید.

مدت زمان آماده سازی: ۴۵ دقیق

مدت زمان پخت: ۵ ساعت

تعداد: برای ۶ نفر

مواد لازم:

کدو حلوایی پوره شده:۲۰۰ گرم

مغز گردو:۴۰۰ گرم

مرغ: یک‌ونیم کیلو گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری

رب انار: ۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه: یک قاشق مربا خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا با چرخ گوشت، مغز گردو‌ها را ۳ بار چرخ کنید. در این حین کدوحلوایی‌ها را شسته و پوست بگیرید و با مقدار کمی آب بپزید. بعد از پخت آنها را له کنید.

۲: در ادامه کمی روغن داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا داغ شود. پیاز خرد شده را در آن سرخ کنید. فلفل سیاه و زردچوبه را بیفزایید و با رب گوجه فرنگی تفت دهید. کدوی پوره شده و مغزگردو‌ها را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کمی سرخ شوند. رب انار هم در این مرحله به مواد بیفزایید.

۳: حالا مرغ‌ها را داخل قابلمه ریخته و ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید. وقتی که آب به جوش آمد، درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا خورشت حدود ۳ ساعت با شعله ملایم بپزد.

۴: بعد از گذشت ۳ ساعت، مقداری یخ داخل خورشت بریزید. بعد اجازه دهید تا فسنجان یک ساعت دیگر بپزد و روغن بیندازد.

نکته:

طبق ذائقه می‌توان فسنجان را شیرین یا ملس تهیه کرد، برای این کار مقدار رب انار را زیاد یا شکر به آن اضافه کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

یک دستور غذای فوری: خوراک لوبیا با برنج

فراشپز- خوراک لوبیا چیتی با برنج یک دستور غذای فوری و خوشمزه است که علی‌رغم…

25 دقیقه ago

طرز تهیه خوراک کدو با گوشت چرخ کرده

فراشپز- خوراک کدو با گوشت چرخ کرده یکی از غذا‌های محبوب و خوشمزه‌ای است که…

1 ساعت ago

دستور پخت کیک ووپی شکلاتی با خامه فرم گرفته

فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…

2 ساعت ago

طرز تهیه بیف استراگانف ایتالیایی؛ خوشمزه‌تر از رستوران

فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذا‌های کلاسیک و محبوب بین‌المللی است که در نسخه‌های مختلفی…

4 ساعت ago

طرز تهیه ته چین گرمساری مجلسی ؛ غذای اصیل کوچ نشین ها

فراشپز- ته‌چین گرمساری پای ثابت سفره‌ گرمساری‌هاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…

5 ساعت ago

طرز تهیه یتیمچه + 8 نکته درباره یک “یتیمچه” کبابی خوشمزه

فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…

6 ساعت ago