فراشپز- خورشت ایرانی بخش مهمی از غذای ایرانی است که یا با پلو یا نان کامل و سرو میشود. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه خورشت مرغ و آلو و طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ و طرز تهیه خورشت مرغ ربی را مرور کرده بودیم و در ادامه میخواهیم طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی رستورانی مخصوص را بررسی کنیم. این خورشت جذاب میتواند گزینه خوبی برای شام و نهار شما و حتی مهمانانتان باشد.
مرغ۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
نمک، فلفل و ادویه مناسببه مقدار لازم
اولین مرحله از طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی این است که پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک شود. بعد مرغ را داخل قابلمهای که پیاز در آن در حال سرخ شدن است، بگذارید و اجازه دهید دو طرف مرغ حسابی خشک شود.
هم زمان سیر را خرد کرده و به مرغ در حال سرخ شدن اضافه کنید و هم بزنید در نهایت نمک، فلفل و ادویههای لازم را اضافه کنید. کمی که مرغ با این ادویهها تفت خورد رب را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خوب رب داخل قابلمه حل شد، دو پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت متوسط خوب بپزد. وقتی مرغ بعد از ۳۵ دقیقه پخت سیب زمینیهای خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ربع دیگر خورشت بپزد.
نکته: بهتر است در این غذا از پودر سیر، زنجبیل، فلفل سیاه و آویشن حتما استفاده کنید.
تهیه و پخت مرغ به روشهای مختلف و با کم و زیاد کردن مواد آن میسر است. اما خورشت مرغ و سیب زمینی یکی از سادهترین و در عین حال خوشمزهترین خورشتهایی است که میتوانید در کنار پلو تهیه کنید.
یکی از نکات مهمی که در خصوص تهیه خورشت باید به آن دقت کنید این است که حتما گوشت خورشت را چه مرغ باشد چه گوشت قرمز قبل از اضافه کردن آب، تفت دهید تا منافذ آن کامل بسته شود و به این ترتیب مزه مرغ از بین نخواهد رفت.
خورشت مرغ را میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید. یکی از بارزترین روشهای ایجاد تفاوت در تهیه خورشت مرغ این است که در آن از مواد مختلف استفاده کنید. یکی از همراهان خوب تهیه خورش مرغ آلو است.
منبع: کاله
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…