در این بخش از غذاهای ایرانی برای شما دستور تهیه “خورشت کاری” با ران مرغ را آموزش خواهیم داد.
ران مرغ :12 عدد
پیاز متوسط :یک عدد
پودر کاری :6 قاشق غذاخوری
بادام هندی :یک و 1/2 فنجان
زعفران :1/4 قاشق چایخوری
آب لیمو :3 الی 4 قاشق غذاخوری
آب :2 فنجان
روغن زیتون :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
پوست مرغ را بگیرید و به آن نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شود. بادام هندی را هم آسیاب کنید.
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت دهید .
وقتی پیازها طلایی شدند ، پودر کاری را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا عطر پودر بلند شود.بعد مرغ را به پیاز و ادویه تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید تا رنگ گوشت سفید شود.
بعد از تغییر رنگ مرغ ، بادام هندی آسیاب شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد 2 فنجان آب به خورشت اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به مدت یک ساعت خورشت بپزد.
در حین پخت ،هر از گاهی خورشت را هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از پخت کامل خورشت ، به آن زعفران دم کرده اضافه کنید تا عطرش چند برابر شود.
آب لیمو را هم به خورشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه خورشت را تست کنید و از روی حرارت بردارید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورشت کاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- اگر میخواهید برای وعده افطار خود غذای نانی خوشمزه و البته پرخصایت درست کنید،…
فراشپز- شیرینی یاقوتی نوعی شیرینی آردی بسیار خوشمزه و شیک است که میتوانید آن را…
فراشپز- ماست های خانگی گاهی ترش می شوند و گاهی شیرین،که ممکن است مورد پسند…
فراشپز- حلوای سوهان از آن دست حلوا هایی می باشد که به راحتی می توانید…
فراشپز- شیرینی مربایی که با نام شیرینی مشهدی نیز شناخته میشود، یکی از گزینههای محبوب…
فراشپز- گوشت گوسفند مواد اولیه و همیشگی غذای مردم ترکمن صحراست که با آن غذاهای…