آشپزی

طرز تهیه خورشت گل کلم؛ طعمی جدید و جذاب

فراشپز- احتمالا وقتی تیتر این گزارش را دیدید تعجب کردید که مگر با گل کلم خورشت هم درست می‌کنند؟ بله و طعم بسیار متفاوت و جذابی دارد. ما در این گزارش به شما آموزش می‌دهیم چطور این خورشت را درست کنید و از یکنواختی برنامه غذایی‌تان خارج شوید.

مواد لازم:

پیاز بزرگ: ۱ عدد
گل کلم کوچک: ۱ عدد
آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به اندازه کافی
گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه خورشت گل کلم ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس قابلمه‌ای را که برای پخت خورشت در نظر گرفته‌اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۲. پس از اینکه پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قورمه‌ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

۳. گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را مجددا تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.

۴. تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می‌شود که خورشت در پایان پخت رنگ بهتری بگیرد. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید. حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.

۵. در مرحله بعدی باید گل کلم را آماده کنید برای این منظور گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید. (خیلی ریز خرد نکنید چون باعث می‌شود سریع له شود و ظاهر خورشت را خراب کند.) مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی شود.

۶. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آبغوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. در صورتی که می‌خواهید خورشت‌تان کمی ترش‌تر شود می‌توانید از ۱ قاشق سوپخوری گرد لیموعمانی هم استفاده کنید.

۷. نکته مهم دیگر در مورد این خورشت این است که پس از اینکه گل کلم را به خورش اضافه کردید خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون بافت لطیف گل کلم ممکن است له شود. پس از اینکه خورشت آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه تباهگ؛ غذای محلی سیستان و بلوچستان

فراشپز- با دستور پخت یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت استان سیستان و بلوچستان به…

17 دقیقه ago

دلایل محبوبیت شیر گیاهی؛ شیر گاو بهتر است یا شیر گیاهی؟

فراشپز- از زمان‌های قدیم، بسیار در مورد فواید بی‌شمار نوشیدن منظم شیر گفته شده، اما…

46 دقیقه ago

سوپر خوراکی‌ها، برای فرار از افسردگی زمستانی

فراشپز- به دلیل هوای گرفته و عمدتا آلوده، زمستان فصل افسردگی و کسالت جسم و…

1 ساعت ago

کوکو ویرمونی؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی

فراشپز- کوکو ویرمونی نوعی غذای اصیل گیلانی است که از ترکیب سیب زمینی با سبزی،…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک سیب فرانسوی خوشمزه

فراشپز- طرز تهیه کیک سیب فرانسوی را به روشی متفاوت همراه با ویدئو به شما…

2 ساعت ago

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی، یک دسر نرم و ابریشمی

فراشپز- چیز کیک یکی از انواع کیک‌ها و دسرهای خوشمزه مدرن است که از ترکیب…

3 ساعت ago