فراشپز- “خورش استانبولی” سرشار از پروتئین و کربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین می کند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژه ای ندارد.
گوشت گوسفندی :300 گرم
سیب زمینی استانبولی :400 گرم
پیاز متوسط :یک عدد، ساطوری شده
گوجه فرنگی متوسط:4 عدد، رنده شده
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
روغن :4 قاشق غذاخوری
زردچوبه :یک قاشق چای خوری
ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه مورد نظر تفت دهید تا گوشت نیم پز شده و تغیر رنگ دهد.
در این مرحله زردچوبه را افزوده و تفت دهید تا به گوشت عطر و رنگ دهد، سپس رب را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.
پوره گوجه فرنگی را بریزید و بعد از چند تفت آب جوش را بریزید و خورشت را برای 3 ساعت بپزید.
در طول پخت خورشت آب آن را چک کنید اگر کم بود اضافه نمایید.
در نیم ساعت آخر سیب زمینی ها را پوست گرفته و قاچ کنید و داخل خورشت بیاندازید.
زمانی که گوشت بخوبی پخت و خورشت جا افتاد نمک و فلفل را افزوده و در صورت تمایل کمی دارچین بریزید تا عطر خوبی به غذا دهد.
خورشت استانبولی آماده است آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنجی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش استانبولی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- اگر میخواهید برای وعده افطار خود غذای نانی خوشمزه و البته پرخصایت درست کنید،…
فراشپز- شیرینی یاقوتی نوعی شیرینی آردی بسیار خوشمزه و شیک است که میتوانید آن را…
فراشپز- ماست های خانگی گاهی ترش می شوند و گاهی شیرین،که ممکن است مورد پسند…
فراشپز- حلوای سوهان از آن دست حلوا هایی می باشد که به راحتی می توانید…
فراشپز- شیرینی مربایی که با نام شیرینی مشهدی نیز شناخته میشود، یکی از گزینههای محبوب…
فراشپز- گوشت گوسفند مواد اولیه و همیشگی غذای مردم ترکمن صحراست که با آن غذاهای…