آشپزی

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

فراشپز- خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می‌توانید با لپه و یا بدون آن تهیه کنید که این کاملا سلیقه‌ای است.

خورش بادمجان با گوشت چرخ‌کرده به‌شدت خوشمزه و مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی ها خود به راحتی تهیه کنید.

شما می توانید برای چاشنی این خورش از غوره یا رب لیمو عمانی و یا حتی پودر آن استفاده کنید و طعم نهایی را به خورشت بدهید. همچنین می‌توانید از بادمجان قلمی یا دلمه ای و به دلخواه برای تزیین از گوجه گیلاسی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۱ ق غذا خوری

بادمجان: ۳ عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

لپه: ۱/۲ پیمانه

غوره یا رب لیمو یا پودر لیمو: به مقدار لازم‌

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

مرحله اول: آماده سازی

اگر می پ‌خواهید لپه استفاده کنید باید لپه را برای یک ساعت خیس کنید و یک بار بجوشانید تا کف آن از بین برود و نیم پز شود. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها از بین برود.

مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان

بادمجان‌ها را آبکشی کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید. سپس داخل یک تابه کمی روغن ریخته و بادمجان‌ها را سرخ کنید. گوجه‌ها را نیز بشورید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل تابه سرخ کنید و کنار قرار دهید.

مرحله سوم: تفت دادن گوشت و پیاز

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل تابه گود سرخ کنید تا شیشه ای شود و بعد گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و در ادامه باید ادویه ها را به همراه رب اضافه کنید تا عطر ادویه ها بلند شود و بوی خامی رب از بین برود.

مرحله چهارم: پخت خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

در ادامه لپه را نیز به همراه مواد کیم تفت دهید. حالا باید بادمجان‌ها و گوجه سرخ شده را به همراه یک پیمانه آبجوش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا افتاده و لپه پخته شود و در نیم ساعت آخر باید غوره یا پودر لیمو را اضافه کنید و نمک خورش را تست کنید و بعد از جا افتادن سرو کنید.

منبع: برترین‌ها

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه یک دسر خوشمزه و آسان با نان تست

فراشپز- دسر کاراملی با نان تست یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که…

26 دقیقه ago

پلو بریانی عراقی؛ پلو مخلوط جدید و خوشمزه

فراشپز- پلو بریانی عراقی یکی از انواع پلوهای مخلوط عربی است که از ترکیب پلو…

56 دقیقه ago

آشنایی با 3 روش تهیه خورش غوره بادمجان – غذای محلی استان همدان

فراشپز- خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای محلی استان همدان است. دستور شماره یک مواد…

1 ساعت ago

هواری گوشت، غذایی لذیذ و بی رقیب با اصالت جنوبی

فراشپز- هواری گوشت یک غذای خوشمزه جنوبی است که طرفداران بسیاری دارد.هواری یک پلو مخلوط…

2 ساعت ago

​​​​​​​۵ نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

فراشپز- ساندویچ مرغ یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست که می‌توانید آن را در منزل…

2 ساعت ago

رفع یبوست و تقویت سیستم گوارشی با مصرف این میوه

فراشپز- عناب با تقویت سیستم ایمنی، کاهش استرس و بهبود هضم، گزینه‌ای عالی برای حفظ…

4 ساعت ago