آشپزی

طرز تهیه خورش حبشی؛ متفاوت و جذاب

فراشپز- خورش حبشی از غذاهای مجلسی جنوبی‌ها است که بسیار لذیذ است و میتوانید به راحتی آن را درست کنید.

خورش حبشی از غذاهای مجلسی جنوبی‌ها است که بسیار لذیذ است و میتوانید به راحتی آن را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:

گوشت ۳۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
رب انار رقیق ۱/۲ پیمانه
شیره انگور ۳-۴ قاشق سوپ خوری
پودر بادام ۱.۵ پیمانه
برگه زردآلو یا قیسی ۵-۶ عدد
آلو خورشتی ۵-۶ عدد
کشمش سبز ۵۰ گرم
ادویه خورشی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نعنا خشک ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۲ حبه
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه و دستور پخت خورش حبشی:

۱. گوشت را خورشی و به اندازه دلخواه برش زده و خوب بشویید. لپه را هم در کاسه‌ای با آب خیس کنید. کره را در تابه یا قابلمه‌ای که می‌خواهید خورش را در آن بپزید، آب کرده و گوشت را همراه با پیازداغ در آن تفت داده و خوب هم بزنید.

۲. لپه را از آب خارج کنید، به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. وقتی که آب‌گوشت گرفته شد ادویه خورشی را به مواد اضافه کرده و کمی با گوشت، پیازداغ و لپه هم بزنید. البته دقت کنید که ادویه خیلی روی حرارت نباشد، چون می‌سوزد، پس باید زود در قابلمه آب بریزید. آنقدر که به اندازه یک بند انگشت آب روی مواد باشد. حالا در قابلمه را بسته، صبر کنید تا گوشت و لپه بپزد. آلوها (برگه آلو، برگه زردآلو یا قیسی) را شسته و حدود یک ربع خیس کنید.

۳. حدود یک ساعت که غذا جوشید، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید. کشمش را پاک کرده و به مدت یک ربع خیس کنید. بعد از این مدت بادام پودر شده، آلوها-سیاه و زردآلو- و کشمش را به خورش اضافه کنید. در اینجا می‌توانید نمک، فلفل و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش‌تان مزه‌دار شود.

۴. حالا که همه مواد را در خورش ریختید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا خورش جا بیفتد یا به اصطلاح به روغن بیفتد. سیر را به شکل دلخواه ریز یا حلقه‌ای خرد کرده و در روغن سرخ کنید. نعنا را هم در روغن یا کره تفت دهید و برای سرو غذا سیرداغ و پیازداغ را روی آن ریخته و تزئین کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

آموزش بلانچ کردن سبزیجات پرمصرف قبل فریز کردن

فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیک‌های فراوانی استفاده می‌شود که…

51 دقیقه ago

طرز تهیه پاستا سیخی، روش خلاقانه برای سرو پاستا

فراشپز- اگر علاقه‌مند به دستور‌های جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…

2 ساعت ago

طرز تهیه چیپس خرمالو خشک روی بخاری

فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که می‌توانید در فصل…

2 ساعت ago

این شکلات ها را نخورید

فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه کنید. اگر روی برچسب…

3 ساعت ago

انواع حلوا برای ماه رمضان

فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگی‌های روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…

4 ساعت ago

با این غذاها افطاری جدید درست کنید

فراشپز- ماه رمضان فرصتی است برای نزدیک‌تر شدن به معنویات و بازنگری در روزمرگی‌ها، اما…

4 ساعت ago