فراشپز- گوشت گوسفند مواد اولیه و همیشگی غذای مردم ترکمن صحراست که با آن غذاهای خوشمزه ای درست می کنند. از پلوهای مخلوط اجاقی گرفته تا خورش های مختلف. این خورش هم یکی از آنهاست. خورشی ساده و سنتی که در بیشتر مهمانی های مردم این شهر سرو می شود.
400 گرم:گوشت بره
5 عدد:گوجه فرنگی
2 عدد:فلفل سبز
1 عدد:پیاز
3 حبه:سیر
1 پیمانه: جعفری خرد شده
به میزان لازم:نمک، فلفل و زردچوبه
گوشت بره را با پیاز و سیر رنده شده مخلوط کنید و حدود 24 ساعت در یخچال بخوابانید تا مزه دار شود.
فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کنید و بر روی حرارت کم تفت دهید.بعد گوشت مزه دار شده را به گوجه و فلفل تفت داده شده اضافه کنید.
سپس یک لیوان آب جوش را داخل گوشت بریزید و بگذارید گوشت روی حرارت به آرامی بپزد بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در 5 دقیقه آخر پخت خورش ، جعفری خرد شده را اضافه کنید.
– اگر دوست داشته باشید میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به غذا اضافه کنید و رنگ خورش تان را قرمز کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش گوشت و گوجه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- یکی از انواع دسر ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است. این…
فراشپز- سالاد لوبیا چیتی با ذرت یکی از گزینههای عالی برای کسانی است که به…
فراشپز- اگر میخواهید برای وعده افطار خود غذای نانی خوشمزه و البته پرخصایت درست کنید،…
فراشپز- شیرینی یاقوتی نوعی شیرینی آردی بسیار خوشمزه و شیک است که میتوانید آن را…
فراشپز- ماست های خانگی گاهی ترش می شوند و گاهی شیرین،که ممکن است مورد پسند…
فراشپز- حلوای سوهان از آن دست حلوا هایی می باشد که به راحتی می توانید…