فراشپز- برای درست کردن “ترشی رشتی” فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط کرده و روی آن سرکه بریزید و بعد از سه هفته میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.
گوجه سبز :۳۰۰ گرم
کرفس (خردشده): ۴ ساقه یا (۳۲۰ گرم)
برگ کلم (خردشده): ۵۰۰ گرم
گل کلم (خرد شده): ۷۰۰ گرم
هویج (خردشده):۴ عدد یا (۲۸۰ گرم)
تخم گشنیز (کوبیده شده): ۱۲ گرم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده): ۲۰۰ گرم
غوره: ۱۰۰ گرم
شپله: ۲۰۰ گرم
سیاه دانه: ۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)
سرکه قرمز: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوجه سبز، کرفس، هویج، شپله، گل کلم، برگ کلم، تخم گشنیز، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.
سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبهها و یا شیشههای تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.
در ظرف را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ میلی گرم آب،…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با گوجه فرنگی و تخم مرغ و پنیر…
فراشپز- امروز به شما نشان خواهم داد که چگونه یک صبحانه یا شام خوشمزه از…
فراشپز- لیمو عسلی یکی از معجون های بسیار خوشمزه پاییزی و زمستانی می باشد این…
فراشپز- سان شاین یک دسر شیک و مجلسی است که در لیوان یا جامهای بلند…
فراشپز- یکی از انواع چاشنی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و…