فراشپز – خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض ۳ روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.
چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنیهای غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشیها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشیهای یخچالی توجهی من را جلب کرد. در آن دستور خیارها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه های مختلف و در یخچال فقط به مدت ۳ روز قرار داده میشد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده ای امتحانش سخت نبود.
واقعا ترشی های خوشمزهای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشیها هر زمان خورده می شدند بسیار لذیذ و ترد بودند.
سیر ۲ بته
شوید خرد شده به مقدار لازم
ادویه های ترشی نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
خیار کوچک که برش داده شده باشند ۵-۶ عدد
سرکه سفید نصف فنجان
نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری
سیر، شوید، ادویه های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.
برشهای خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آنها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.
این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.
منبع: بیتوته
فراشپز- دانههای قرمز، اما ترش و شیرین انار جان میدهند برای تهیه خورشتهای پاییزی. خورشتهایی…
فراشپز- کیک قهوه یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب کافی شاپی است که قهوه…
فراشپز- کیک پسته و لیمو یکی از انواع کیکهای عصرانه است که از ترکیب مایه…
فراشپز- فرنی یکی از دسرهای سنتی و محبوب کشورمان است که طرفداران زیادی دارد و…
فراشپز- کروسان نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی است که با خمیر ورآمده تهیه میشود.…
فراشپز- طرز تهیه سوپ جوجه را بیشتر به عنوان سوپی برای درمان سرماخوردگی و تقویت…