آشپزی

طرز تهیه دسر بانوفی پای؛ جدید و بی‌نظیر

فراشپز- اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیده‌اید. این دسر یکی از معروف‌ترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می‌کند.

مواد لازم برای تهیه بانوفی پای:

خامه ۲بسته
شکر قهوه ای صد گرم
موز خرد شده ۴عدد
شیر ا لیوان
شکلات خرد شده لازم
کره ذوب شده ۱۵۰گرم
بیسکوییت ا بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت بانوفی پای:

۱. ابتدا یک بسته ی بزرگ از بیسکوییت بتی پور را داخل غذاساز می ریزیم و پودر میکنیم. اگر غذاساز نداشتید از گوشتکوب برای پودر کردن استفاده کنید.

۲. کره را در یک قابلمه ی کوچک بگذارید و با شعله ی خیلی کم به آرامی ذوب کنید مراقب باشید کره نسوزد چون زود در اثر حرارت سیاه میشود.

۳. کره ی ذوب شده را به بیسکوییت پودرشده اضافه کنید و اول با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل خمیر در بیاورید.

۴. بهتر است برای درست کردن این دسر، از قالب تارت استفاده کنید، خمیر درست شده را داخل قالب تارت بریزید و با استفاده از یک استکان به ته قالب بچسبانیم یعنی آنقدر سفت شود که با برگرداندن قالب تکان نخورد بعد قالب را در یخچال میگذاریم.

۵. پنجاه گرم کره را با شکر قهوه ای در قابلمه ی کوچکی بریزیم و با شعله ی کم حرارت دهیم تا کره ذوب شود وقتی کره ذوب شد نوبت اضافه کردن شیر است هم میزنیم تا به غلظت برسند مراقب باشیم کارامل نسوزد و به ته قابلمه نچسبد.

۶. وقتی غلیظ شد بگذاریم کمی خنک شود بعد قالب تارت را از یخچال بیرون میاوریم و کارامل را داخلش با قاشق میریزیم تا کامل مانند لایه ای روی آن را بگیرد.

۷. قالب تارت را دوباره در یخچال بگذاریم چهل دقیقه باشد. بعد از یخچال بیرون بیاوریم و موزها را حلقه ای برش دهیم و روی قالب تارت بگذاریم. بعد خامه ی شکل گرفته که بهتر است از شیرینی فروشی بخرید، روی موز بریزید میتوانید برای شکل دهی بهتر از قیف مخصوص استفاده کرد. بعد شکلات تخته ای را رویش رنده میکنیم تا زیباتر شود.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…

45 دقیقه ago

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…

1 ساعت ago

دستور پخت املت کنگر؛ یک صبحانه متفاوت

فراشپز- برای آماده‌سازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…

12 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید…

13 ساعت ago

طرز تهیه تارت ماست خانگی

فراشپز- تارت ماست یکی از دسر‌های خوشمزه و سالمی است که می‌تواند به عنوان یک…

14 ساعت ago

طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا کاملا رژیمی و خوشمزه

فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین سالاد‌های خاورمیانه‌ای است که اصالت آن به…

15 ساعت ago