آشپزی

طرز تهیه دسر بانوفی پای؛ جدید و بی‌نظیر

فراشپز- اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیده‌اید. این دسر یکی از معروف‌ترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می‌کند.

مواد لازم برای تهیه بانوفی پای:

خامه ۲بسته
شکر قهوه ای صد گرم
موز خرد شده ۴عدد
شیر ا لیوان
شکلات خرد شده لازم
کره ذوب شده ۱۵۰گرم
بیسکوییت ا بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت بانوفی پای:

۱. ابتدا یک بسته ی بزرگ از بیسکوییت بتی پور را داخل غذاساز می ریزیم و پودر میکنیم. اگر غذاساز نداشتید از گوشتکوب برای پودر کردن استفاده کنید.

۲. کره را در یک قابلمه ی کوچک بگذارید و با شعله ی خیلی کم به آرامی ذوب کنید مراقب باشید کره نسوزد چون زود در اثر حرارت سیاه میشود.

۳. کره ی ذوب شده را به بیسکوییت پودرشده اضافه کنید و اول با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل خمیر در بیاورید.

۴. بهتر است برای درست کردن این دسر، از قالب تارت استفاده کنید، خمیر درست شده را داخل قالب تارت بریزید و با استفاده از یک استکان به ته قالب بچسبانیم یعنی آنقدر سفت شود که با برگرداندن قالب تکان نخورد بعد قالب را در یخچال میگذاریم.

۵. پنجاه گرم کره را با شکر قهوه ای در قابلمه ی کوچکی بریزیم و با شعله ی کم حرارت دهیم تا کره ذوب شود وقتی کره ذوب شد نوبت اضافه کردن شیر است هم میزنیم تا به غلظت برسند مراقب باشیم کارامل نسوزد و به ته قابلمه نچسبد.

۶. وقتی غلیظ شد بگذاریم کمی خنک شود بعد قالب تارت را از یخچال بیرون میاوریم و کارامل را داخلش با قاشق میریزیم تا کامل مانند لایه ای روی آن را بگیرد.

۷. قالب تارت را دوباره در یخچال بگذاریم چهل دقیقه باشد. بعد از یخچال بیرون بیاوریم و موزها را حلقه ای برش دهیم و روی قالب تارت بگذاریم. بعد خامه ی شکل گرفته که بهتر است از شیرینی فروشی بخرید، روی موز بریزید میتوانید برای شکل دهی بهتر از قیف مخصوص استفاده کرد. بعد شکلات تخته ای را رویش رنده میکنیم تا زیباتر شود.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

چرا «چای‌خورها» عمر طولانی‌تری دارند؟

فراشپز- چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان پس از آب است و این شهرت بی‌دلیل…

5 ساعت ago

معجزه سلامتی با تره فرنگی

فراشپز- در ایران، ما کمتر از تره فرنگی در آشپزی استفاده می‌کنیم و شاید از…

5 ساعت ago

طرز تهیه ماست و خیار ویژه، خوشمزه‌ترین ماست و خیار عمرتان!

فراشپز- ماست و خیار یکی از خوشمزه‌ترین چاشنی‌های ایرانی است که قدمت طولانی دارد و…

6 ساعت ago

آموزش رب لیمو عمانی خانگی، یک چاشنی خوشمزه برای غذا

فراشپز- رب لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی‌های ترش و خوشمزه برای غذا و انواع…

6 ساعت ago

شیرین خورش گیلانی را با این روش ویژه بپزید

فراشپز- شیرین خورش یا شیرین قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل گیلانی است که…

7 ساعت ago

طرز تهیه قیمه سیستانی یا دوغ‌با؛ یک غذای اصیل و خوشمزه زاهدانی

فراشپز- قیمه سیستانی یا دوغ با یکی از غذاهای سنتی و مشهور زاهدان است که…

7 ساعت ago