آشپزی

طرز تهیه دسر خرمالو؛ خوشمزه، فوری و آسان

فراشپز- دسر خرمالو یکی از خوشمزه ترین دسرهای پاییزی است که بدون نیاز به شکر و بدون پخت در کمترین زمان آماده می شود. تا فصل خرمالو تمام نشده پیشنهاد می کنیم این دسر را یک بار امتحان کنید.

پاییز را با میوه های خوشمزه ایی که دارد معنا می کنند و انگار این میوه ها به نوعی امضا و جزو جدانشدنی این فصل رنگارنگ هستند. یکی از این میوه های خوشمزه خرمالوست که برخی از افراد به ویژه کودکان و نوجوانان به خاطر طعم گسی که دارند کمتر ترغیب به خوردنش می شوند. اما یکی از راه‌های ساده برای استفاده از این میوه خوشمزه و مفید، تهیه انواع خوراکی‌های خوشمزه مانند بستنی خرمالو، مارمالاد خرمالو، کیک خرمالو، دسر خرمالو، مربای خرمالو و … با آن است.

در ادامه طرز تهیه دسر خرمالوی بسیار خوشمزه‌ای را آموزش می‌بینید که با کم‌ترین مواد اولیه و در زمانی کم تهیه می‌شود و طعم بسیار خوب و متفاوتی دارد.

مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو برای ۳ نفر:

شیر نصف لیوان
پودر ژلاتین یک بسته
خرمالو ۳ عدد بزرگ
بستنی وانیلی یک پیمانه

طرز تهیه دسر خرمالو:

ابتدا به یک قاشق سر پر پودر ژلاتین احتیاج داریم. نصف لیوان شیر را به ژلاتین اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و سپس ظرف مورد نظر را روی بخار سماور یا کتری می گذاریم تا پودر ژلاتین کاملا در شیر حل شود. سپس ظرف را از روی حرارت برداریم و کنار بگذاریم تا کمی خنک شود. حالا ۳ عدد خرمالوی بزرگ را می شوییم و کلاهکش را جدا می کنیم. سعی کنید از خرمالوهای رسیده و نرم استفاده کنید و آنها را به دو قسمت برش بزنید.

حالا با یک قاشق مواد میانی خرمالوها را از پوست آن جدا می کنیم و داخل غذاساز می ریزیم. این دسر برای ۳ نفر کافی است اما اگر شما خواستید که بیشتر درست کنید مقدار مواد را چند برابر کنید. در این مرحله یک پیمانه بستنی وانیلی(۵ قاشق غذاخوری پر) را به همراه شیر و ژلاتین ذوب شده به خرمالوی له شده داخل غذاساز اضافه می کنیم و همه را با هم میکس می کنیم. این دسر احتیاجی به شکر ندارد و همه افراد می توانند از آن استفاده کنند.

بعد از آماده سازی مواد را داخل ظروف سرو می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا خودش را بگیرد. بعد از گرفتن و خارج کردن از یخچال، می تونید روی دسر را با کنجد، گردو، پسته یا بیسکوییت خرد شده تزیین کنید. نوش جان.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

چند روش کاربردی برای پخت لبو

فراشپز- پاییز و زمستان فصل پختن و خوردن لبو است؛ چغندرهای خوش رنگ و لعابی…

14 دقیقه ago

آموزش درست کردن کاتمر، دسر خوشمزه ترکیه‌ای

فراشپز- کاتمر یک دسر خوشمزه و پرطرفدار ترکیه‌ای است که از خمیر یوفکا، پنیر و…

41 دقیقه ago

حلوا برنجی را با این روش بپزید تا سفت نشود

فراشپز- حلوا برنجی یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است. این حلوا همان‌طور که از…

1 ساعت ago

با این مواد غذایی قند خون خود را کنترل کنید

فراشپز- مصرف برخی مواد غذایی با قند افزوده و کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده می‌تواند منجر به نوسانات…

2 ساعت ago

طرز تهیه سرکه انار؛ دارویی که برای کبد چرب مفید است

فراشپز- سرکه انار یکی از انواع کمتر شناخته شده سرکه است که به دلیل کمتر…

2 ساعت ago

چیز کیک پسته به روش یخچالی با پایه بیسکویت

فراشپز- چیز کیک پسته یکی از انواع دسر با پسته است. چیزکیک پسته جزو انواع…

3 ساعت ago