“دسر سیب و جو پرک” کم کالری مناسب برای تناسب اندام است ، تخم شربتی موجب کاهش اشتها می شود و ادویه های این دسر در افزایش سوخت و ساز بدن و چربی سوزی موثرند.
سیب:1 عدد
جو پرک:1/3 لیوان
تخم شربتی:1 قاشق غذاخوری
شیر بادام :1 لیوان
زنجبیل:1/4 قاشق چایخوری
دارچین :1 قاشق چایخوری
عسل :1 تا 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده :مقداری برای تزیین
برای شروع ابتدا داخل کاسه ای آب سرد، تخم شربتی را بریزید و بعد از10 دقیقه ، دانه ها خیس خورده را از آب بیرون بیاورید تا شن های ریز آن جدا شود.
سیب را پوست گرفته و خرد کنید سپس به همراه شیر بادام ، زنجبیل ، دارچین ، تخم شربتی ، جو پرک و یک دو قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا مواد غلیظ شوند.
اگر دوست داشتید در اواخر پخت میتوانید چند قطره اسانس وانیل هم به دسرتان اضافه کنید.
دسر آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و با گردوی خرد شده و پودر دارچین روی آن را تزیین کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
دسر سیب و جو پرک را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…