فراشپز- دسر مگنولیا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه میشود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ تهیه میشود، بسیار مقوی و مفید است. این دسر به صورت لایهای تهیه میشود. این دسر را میتوان در ظروف تک نفره تهیه و در جشنهای تولد یا مهمانیها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دسر مگنولیا در ادامه با ما همراه باشید.
شیر ۶۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز ۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
وانیل ۱ بسته (کمی)
خامه ۱ بسته (۲۰۰ گرم)
میوههای تازه از هر نوع به مقدار دلخواه
برای تهیه این دسر خوشمزه در ابتدای کار، یک قابلمه بر میداریم. شیر و شکر را درون آن میریزیم و مخلوط میکنیم تا شکرها حل شود. سپس تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه شکسته و با وانیل مخلوط میکنیم تا از لختگی خارج شود.
سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را به شیر اضافه میکنیم. در ادامه مواد را با هم مخلوط میکنیم سپس روی شعله ملایم قرار میدهیم و مرتب هم بزنیم تا قوام پیدا کند و شبیه فرنی شود. در اواخر پخت، خامه را کم کم اضافه میکنیم.
سپس از روی شعله بر میداریم و کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد. وقتی مایه از حرارت افتاد، در ظرف سرو میریزیم. بیسکوییت پتی بور را با آسیاب یا گوشت کوب پودر میکنیم. سپس روی دسر میریزیم. میوههای دلخواه را هم روی آن میریزیم.
در این مرحله دوباره لایه بعد، دسر را میریزیم مجدد پودر بیسکوییت. کمی شکلات را روی بخار کتری ذوب میکنیم. سپس روی دسر را به سلیقه خود تزیین میکنیم و درون یخچال استراحت میدهیم. بعد از یکی دو ساعت سرو میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…