آشپزی

طرز تهیه دسر هویج، راحت و لذیذ

فراشپز- دسر هویج یکی ازا نواع دسرهای ایرانی است که از ترکیب هویج پخته با پودر ژلاتین و شکر تهیه می‌شود و بسیار لطیف و خوشمزه است.

به گزارش فرارو،  دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.

دسر هویج یکی از انواع دسر‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب هویج با شکر و پودر ژلاتین تهیه می‌شود و بسیار نرم و خوشمزه است. این دسر خوشمزه دستور تهیه بسیار آسانی دارد و می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این دسر هویج خوشمزه و آسان را درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش دسر هویج همراه ما باشید.

مواد لازم

هویج: ۱ کیلوگرم
شکر: ۳۰۰ گرم
پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری
پودر نارگیل: به میزان لازم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
بخوانید…
طرز تهیه دسر به، دسر خوشرنگ و خوشمزه فصل پاییز
پودینگ کدو حلوایی؛ یک دسر خوشمزه و پاییزی
پودینگ انجیر، دسر خوشمزه مخصوص روز‌های تابستان
کرم لیمویی، یک دسر خوشمزه و خاص تابستانی
طرز تهیه دسر هلو، دسر خوشمزه و معطر خانگی

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا هویج را خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید و ۱ لیوان آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا هویج بپزد و کاملا نرم شود. هویج پخته را آبکش کنید و داخل یک کاسه بریزید و با گوشتکوب له کنید تا خنک شود. پودر ژلاتین را همراه با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد هم بزنید و روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری حل شود، سپس به هویج له شده اضافه کنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا کف یک قالب را کمی چرب کنید و مایه دسر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. بعد از این مدت زمان، دسر را از یخچال خارج کنید و داخل ظرف سرو برگردانید و روی دسر را با پودر نارگیل تزیین کنید.

نکته مهم

ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

فراشپز

Recent Posts

با این ۵ خوراکی، هوس شکر نمی‌کنید

فراشپز- میل به شکر به تدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل…

7 ساعت ago

ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری در نیم ساعت

فراشپز- ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه…

7 ساعت ago

چگونه از وا رفتن کوکو سیب زمینی جلوگیری کنیم ؟؛ راز خوشمزه شدن کوکو سیب زمینی

فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده…

8 ساعت ago

طرز تهیه عدس پلوی گلستانی، یک عدس پلوی متفاوت و خوشمزه

فراشپز- عدس پلوی گلستانی یکی از انواع خوشمزه عدس پلو است که از ترکب برنج…

8 ساعت ago

روش تهیه قاتق گوشت، غذایی لذیذ از کرمان

فراشپز- یکی از خوراک‌های قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت می‌باشد که شبیه فلافلی است که…

9 ساعت ago

طرز تهیه پلوی علی پاشا؛ لذیذ و خوشمزه

فراشپز- این پلو شبیه رشته پلوی خودمان با کوفته قلقلی است، ولی در ترکیه به…

9 ساعت ago