آشپزی

طرز تهیه دسر پرتقال و شکلات

فراشپز- دسر پرتقال و شکلات یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که از ترکیب آب پرتقال با شیر و شکلات تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند و دنیای رنگارنگی از آنها وجود دارند. دسر‌ها در انواع وانیلی، شکلاتی، زعفرانی، میوه‌ای، بیسکوییتی و… موجود هستند و هر کدام طعم و مزه خاص خود را دارند. دسر پرتقال و شکلات نوعی دسر بسیار لطیف و سبک است که از دو لایه کرمی و پرتقالی تشکیل می‌شود. این دسر خوشمزه که دستور تهیه بسیار آسانی دارد، برای پذیرایی در روز‌های سرد زمستان یک انتخاب خوشرنگ و خوشمزه است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

آب پرتقال طبیعی: یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
زست پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری
شکلات سفید: ۸۰ گرم
مواد لازم برای لایه دوم
آب پرتقال: یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا آب پرتقال را با نشاسته ذرت مخلوط کنید. شیر و شکر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. ترکیب آب پرتقال و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت برسد. حالا قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شکلات تخته‌ای سفید را که نرم شده، همراه با زست پوست پرتقال به آن اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا مایه دسر را داخل لیوان‌های دسر بریزید طوری یک چهارم لیوان خالی باشد. لیوان‌های دسر را حدودا ۲ تا ۳ ساعت داخل یخال بگذارید تا لایه اول ببندد.

برای درست کردن لایه دوم آب پرتقال، نشاسته ذرت و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید، سپس روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزید تا کمی غلیظ شود. صبر کنید تا مایه دسر کمی از حرارت بیفتد، سپس روی لایه اول بریزید و دوباره لیوان‌های دسر را ۱ ساعت دیگر داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. در این مرحله دسر خوشمزه پرتقال و شکلات ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

ـ در صورتی که طعم شکلات با پرتقال را نمی‌پسندید، می‌توانید به جای شکلات سفید به همان میزان از خامه صبحانه استفاده کنید.

ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

ـ زست به پوست پرتقال یا پوست لیمو رنده شده می‌گویند که عطر خوبی به دسر می‌دهد. برای تهیه زست باید هنگام رنده کردن پوست پرتقال توجه داشته باشید که فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست دیده شد، دیگر رنده نکنید، چون قسمت‌های سفید پوست تلخ هستند و موجب تلخی دسر می‌شوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید بماند.

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

2 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

3 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

3 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

5 ساعت ago