فراشپز- دسر گلکسی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب میباشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر گلکسی در ادامه با ما همراه باشید.
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر کیبی ۱۸ عدد
شیر عسلی ½ قوطی
پودر خامه ۴ قاشق غذاخوری
کرم کارامل دنت ۴ عدد
بیسکویت پتی بور به مقدار کافی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تختهای به مقدار کافی
برای تهیه دسر گلکسی خوشمزه در ابتدای کار خامه صبحانه را به همراه پنیر کیبی، شیر عسلی، پودر خامه و کرم کارامل درون میکسر میریزیم و به خوبی میکس میکنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند.
حالا بیسکویتها را دانه دانه درون شیر فرو برده تا خیس شوند، سپس یک لایه درون ظرف پیرکس به ترتیب میچینیم. در ادامه روی بیسکویتها را با مایه میپوشانیم و مجددا به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند.
در این مرحله به سراغ درست کردن گاناش میرویم، برای این منظور خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خامه گرم و روان شود. توجه داشته باشید خامه نجوشد.
زمانی که خامه روان و گرم شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکلات تختهای را به آن میافزاییم، سپس به خوبی هم میزنیم تا شکلات با گرمای خامه ذوب شود. حالا اجازه میدهیم گاناش کاملا خنک شود.
در ادامه گاناش خنک شده را به صورت یکدست روی دسر میریزیم، سپس ظرف را به مدت ۷ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان دسر را از یخچال خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش میزنیم. نوش جان.
منبع: چی شی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…