فراشپز- دسر گلکسی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب میباشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر گلکسی در ادامه با ما همراه باشید.
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر کیبی ۱۸ عدد
شیر عسلی ½ قوطی
پودر خامه ۴ قاشق غذاخوری
کرم کارامل دنت ۴ عدد
بیسکویت پتی بور به مقدار کافی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تختهای به مقدار کافی
برای تهیه دسر گلکسی خوشمزه در ابتدای کار خامه صبحانه را به همراه پنیر کیبی، شیر عسلی، پودر خامه و کرم کارامل درون میکسر میریزیم و به خوبی میکس میکنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند.
حالا بیسکویتها را دانه دانه درون شیر فرو برده تا خیس شوند، سپس یک لایه درون ظرف پیرکس به ترتیب میچینیم. در ادامه روی بیسکویتها را با مایه میپوشانیم و مجددا به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند.
در این مرحله به سراغ درست کردن گاناش میرویم، برای این منظور خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خامه گرم و روان شود. توجه داشته باشید خامه نجوشد.
زمانی که خامه روان و گرم شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکلات تختهای را به آن میافزاییم، سپس به خوبی هم میزنیم تا شکلات با گرمای خامه ذوب شود. حالا اجازه میدهیم گاناش کاملا خنک شود.
در ادامه گاناش خنک شده را به صورت یکدست روی دسر میریزیم، سپس ظرف را به مدت ۷ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان دسر را از یخچال خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش میزنیم. نوش جان.
منبع: چی شی
فراشپز- سرو کردن انواع نوشیدنی گرم در بیشتر مواقع، بهخصوص در زمانهای خستگی و روزهای…
فراشپز- پاکورا یا پاکوره یکی از انواع غذاهای سرخکردنی است که شما با مواد اولیه…
فراشپز- کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در…
فراشپز- کیک ردولوت یا کیک مخمل قرمز چیست؟ کیک «ردولوت» که در لغت به معنای…
فراشپز- دریم کیک نوعی کیک دابل شکلاتی بسیار خوشمزه و مدرن است که این روزها…
فراشپز- شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت…