آشپزی

طرز تهیه دمنوش انار، ضد سرماخوردگی جدید

فراشپز- نوشیدن دمنوش انار در روزهای سرد پاییزی بهترین کار برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد.

انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود اما اگر به نوشیدن دمنوش در فصل پاییز علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش از آشپزخانه نمناک چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته ایم.

دمنوش آب انار

آب انار را بگیرید و گرم کنید.
آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.
دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.
می توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت 15 تا 25 دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.

دمنوش انار و دارچین

آب را به جوش آورید.
یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با 5 لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.
قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
2.3 لیوان از دمنوش را با 1.3 لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.

دمنوش انار و گلپر

سه عدد انار متوسط را دون کنید و درون قوری بریزید.
یک لیوان آب جوش به قوری بیافزایید.
گلپر، نبات و چوب دارچین را به قوری افزوده و روی حرارت کتری قرار دهید.
به جای آب جوش می توانید از آب انار استفاده کنید.
اجازه دهید دمنوش شما کامل دم بکشد و سپس این دمنوش را بنوشید.

دمنوش دانه انار خشک شده

100 گرم دانه ی انار خشک شده را در ظرفی ریخته و به آن 6 لیوان آب جوش بیافزایید.
قوری را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا 3 دقیقه دم بکشد.
دمنوش را از روی حرارت بردارید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید.
چای را صاف و با عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه دمنوش پوست انار تازه

یک عدد پوست انار تازه را درون قوری بریزید.
به آن یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده، یک عدد چوب دارچین و دو لیوان آب جوش بیافزایید.
قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و 20 دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.
دمنوش را صاف و شیرین کرده و نوش جان کنید.

دمنوش پودر پوست انار

یک قاشق از پودر پوست انار را در قوری بریزید.
به آن مقداری آب جوش بیافزایید.
اجازه دهید دمنوشتان کامل دم بکشد.
بعد از مدتی دمنوش را صاف کنید.
برای خوش طعم شدن دمنوش، کمی آب لیمو تازه و عسل طبیعی نیز اضافه و نوش جان کنید.

نکات مهم

به دلیل قند موجود در انار، ‌بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.
کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند زیرا این دمنوش می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد.
مبتلایان به زخم معده باید با احتیاط از دمنوش انار استفاده کنند.
برای شیرین کردن دمنوش انار می توانید به جای عسل از نبات هم استفاده کنید.
دمنوش انار با مقداری نبات و زنجبیل برای افراد سردمزاج مناسب تر است.
دمنوش انار خواص فوق العاده ای دارد اما شما باید در مصرف آن احتیاط نمایید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

این سالاد جذاب لبو را برای شب یلدا درست کنید

فراشپز- سالاد لبو یکی از سالادهای خوش رنگ و لعاب پاییزی است که بسیار خوشرنگ…

5 ساعت ago

از مصرف این ۹ ماده غذایی پرهیز کنید!

فراشپز- کربوهیدرات‌ها می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند، اما برای حفظ سلامت بدن…

5 ساعت ago

کاسرول فرانسوی، یکی از بهترین غذا‌های بین‌المللی

فراشپز- کاسرول نوعی غذای بین‌المللی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب سیب زمینی پخته…

6 ساعت ago

طرز خورشت غوره بادمجان خوشمزه؛ با گوشت خورشتی

فراشپز- خورشت غوره بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در پخت…

6 ساعت ago

خواص دمنوش به؛ طرز تهیه و مصرف

فراشپز- به میوه‌ای با طبع گرم رو به معتدل و برای همه افراد با مزاج‌های…

7 ساعت ago

مُدَربَل بادمجان، غذای تونسی لذیذ و میهج

فراشپز- مدربل بادمجان نوعی غذای مشهور تونسی است که شباهت زیادی به خورش بادمجان ما…

7 ساعت ago