آشپزی

طرز تهیه دمنوش کندر؛ مفید برای ریه و سرماخوردگی

فراشپز- دمنوش کندر؛ یکی از بهترین و مقوی‌ترین دمنوش‌ها در برابر ویروس‌های مخلتف به خصوص کرونا و سرماخوردگی می‌باشد. در روز‌های کرونایی که یکی از مهم‌ترین کار‌ها تقویت سیستم ایمنی بدن می‌باشد باید از دمنوش‌ها و تقویت کننده‌های مختلف به خصوص گیاهی استفاده کنید. حتی اگر به کرونا مبتلا شدید و یا دوران نقاهت را پشت سر گذاشتید و تنگی نفس و یا احساس گلو درد شدید دارید دمنوش کندر را حتما تهیه کنید و میل کنید.

حتی این دمنوش برای کسانی که به فصل رمستان و پاییز حساسیت دارند نیز بسیار مناسب است. شما می‌توانید برای تقویت حافظه نیز این دمنوش را برای کودکان خود تهیه کنید. خواص کندر بقدری زیاد است که به آن طلای طب گفته می‌شود. اما کندر باید خالص باشد. کندر خالص تازه و نرم است و ظاهر آن سفید بوده و خیلی هم زود می‌شکند. علاوه برا این کندر خالص زود آتش می‌گیرد.

وقتی کندر را می‌شکنید باید داخ لآن حالت چسبنه و طلایی داشته باشد. اما کندر چیست؟ کند یک گیاهی می‌باشد که بیشتر در مناطق بیابانی رشد می‌کند و به نور خیلی زیاد علاقه دارد. کندر گیاهی خزاندار است که ارتفاع آن از ۲ تا ۸ متر می‌رسد و گل‌های کند به صورت زرد و سفید است. بوی کندر بسیار خوشبو و ملایم است و می‌توانید حتی آن را بجای خوشبو کننده در منزل استفاده کنید.

اگر صدای شما گرفته و گلو درد دارید حتما دمنوش کندر را تهیه کنید. این دمنوش بسیار خوشمزه و ساده است و به دلخواه می‌توانید با انواع شیرین کننده‌های طبیعی آن را سرو کنید. شما حتی می‌توانید این از کندر در چای‌های خود استفاده کنید.با طرز تهیه دمنوش کندر همراه ما باشید.

مواد لازم

کندر ۱ ق چای خوری

آب جوش ۱ لیوان

عسل به مقدار لازم

طرز تهیه دمنوش کندر

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا به اندازه ۱ پیمانه آب داخل کتری یا قوری بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. می‌توانید برای تهیه دمنوش از فرنچ پرس یا لیوان‌های دمنوش استفاده کنید و یا داخل یک قوری بریزید.

مرحله دوم: تهیه دمنوش کندر

وقتی آب جوش آمد کندر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی کمی ولرم شد عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا دمنوش شیرین شود. می‌توانید کندر را داخل قوری ریخته و برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. این دمنوش کرم رنگ است و می‌توانید ۵ الی ۶ روز میل کنید.

فوت و فن‌های دستور تهیه دمنوش کندر

به دلخواه می‌توانید از هر نوع شیرین کننده دلخواه برای دمنوش کندر استفاده کنید.

عسل را زمانی که آب ولرم شده باید اضافه کنید.‌

می‌توانید به دلخواه با بادرنجوبه و یا آویشن دم کنید.‌

می‌توانید کندر را به چایی دم شده نیز اضافه کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

(ویدئو) طرز تهیه پیتزای تابه‌ای بدون نیاز فر

در این ویدئو یک آشپز ماهر طرز تهیه یک پیتزای ساده تابه ای و بدون…

33 دقیقه ago

دستور پخت دونات حبوبات؛ خوشمزه و مقوی

فراشپز- برای تهیه دونات عدس یا حبوبات دلخواه را خیس کرده و در صورت ممکن…

2 ساعت ago

(ویدیو) یک ترکیب شگفت انگیز با مرغ و سیب‌زمینی

فراشپز- سیب زمینی و سینه مرغ، این ترکیب شگفت‌انگیز را به هر روشی درست کنید…

3 ساعت ago

طرز تهیه برگر ترکی؛ یک خوراکی لذیذ برای بچه‌های بد غذا

فراشپز- برگر ترکیه ای، غذایی ساده با طعم دلچسب که مواد خوراکی تشکیل دهنده این…

3 ساعت ago

دوگوله کباب اراکی؛ غذایی که کبد چرب شما را درمان می‌کند

فراشپز- دو گوله کباب یک غذای خوشمزه و سنتی اصالتا اراکی است که به عنوان…

4 ساعت ago

فوت و فن پخت لبو تنوری با و بدون فر

فراشپز- روز‌های سرد زمستانی و بوی لبوی داغ، چه ترکیب دلنشینی! تهیه لبو تنوری، این…

5 ساعت ago