آشپزی

طرز تهیه دونات ده دقیقه ای با ماست

فراشپز- دونات ده دقیقه‌ای یک میان‌وعده خانگی خوشمزه و سریع است که با چند ماده ساده و در زمان کمی آماده می‌شود. برای تهیه این دونات نیازی به فر و تجهیزات پیچیده ندارید؛ تنها با یک کاسه، تخم‌مرغ، شکر، ماست و آرد می‌توانید این شیرینی نرم و پف دار را درست کنید. بعد از ورز دادن و قالب زدن، دونات‌ها را در روغن سرخ کنید تا مغز پخت و طلایی شوند.

بافت سبک و طعم دلچسب این دونات، آن را به گزینه‌ای عالی برای صبحانه یا عصرانه تبدیل می‌کند. در آخر، می‌توانید با غلتاندن دونات‌ها در شکر یا افزودن پودر دارچین، طعمی دلپذیرتر به آن بدهید. با طرز تهیه دونات ده دقیقه‌ای همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۳ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری

ماست ۵ قاشق غذاخوری ۵ قاشق غذا خوری

آرد ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۱.۵ ق غذا خوری

طرز تهیه دونات ده دقیقه‌ای

مرحله اول: هم زدن تخم مرغ

ابتدا تخم‌مرغ، شکر و روغن را داخل یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شوند. می‌توانید از همزن دستی استفاده کنید یا یا همزن برقی بزنید و بین کار دورگیری کنید.

مرحله دوم: تهیه خمیر

ماست را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. در مرحله آخر، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با دست حدود پنج دقیقه ورز دهید تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید.

مرحله سوم: سرخ کردن

خمیر را با وردنه باز کرده و به ضخامت دلخواه برسانید. سپس با استفاده از لیوان و سر بطری، قالب بزنید. روغن را داخل یک ماهیتابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود. سپس شعله گاز را کم کنید تا دونات‌ها به آرامی مغزپخت شوند. دونات‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس به دلخواه داخل شکر بغلتانید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت دونات ده دقیقه‌ای

برای تست سالم بودن بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری از آن را داخل یه سوم فنجان آب داغ بریزید و آن را بهم نزنید. اگر حدود ۱۰ ثانیه بعد شروع به تولید حباب کرد، یعنی بیکینگ پودر سالم و فعال است و با خیال راحت می‌توانید در کیک هاتون از آن استفاده کنید.

از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.

حرارت متوسط باشد تا خوب مغز پخت شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

6 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

8 ساعت ago