فراشپز- دوناتها از انواع پیراشکی هستند که با تنوع و طعم دلپذیر خود طرفداران بسیاری دارند. به ویژه میان بچه مدرسهایها که باعث میشود تا آنها انرژی بیشتری گرفته و لحظات شیرینی را کنار همکلاسیهای خود تجربه کنند.
فاطمه باقری، مدرس آشپزی طرز تهیه دونات سیب را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰دقیقه
سیب: ۲ تا ۳ عدد متوسط
آرد: ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد
باترمیلک: ۵۰ میلیلیتر
شیر: ۸۰ میلیلیتر
شکر: ۵۰گرم
دارچین: یک قاشق چایخوری
جوز هندی: یکدوم قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
۱. ابتدا سیبها را حلقه حلقه کنید.
۲. در کاسهای آرد، شکر، بیکینگپودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق هم بزنید. سپس یک عدد تخممرغ زده شده را به ترکیب اضافه کنید.
۳. باترمیلک را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا خمیر بگیرد. سپس شیر را کمکم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم شود.
۴. در ماهیتابه گودی به اندازه کافی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقههای سیب را تکتک داخل خمیر فرو کنید و بلافاصله در روغن بیندازید تا سرخ شود.
نکته: سیبهایی را که در این دونات استفاده میکنید، باتوجه به سلیقهتان میتوانید پوست بگیرید یا با پوست در دونات استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…