دو پیازه آلو شیرازی یکی از غذاهای آسان و سنتی ایرانی می باشد که دستور تهیه آسانی دارد در ادامه طرز تهیه این غذا راحت را برای شما آورده ایم.
دوپیازه آلو شیرازی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از غذاهای لذیذ و آسان استان فارس است که در لیست غذای بدون گوشت برای نهار و شام هم در موردش صحبت کردیم. دوپیازه آلو مردم جهرم به دو صورت یعنی هم با تخم مرغ هم بدون آن و با مواد اولیه ساده مثل سیب زمینی و … تهیه می شود.
سیب زمینی 2عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
زرد چوبه 1/2 ق مربا خوری
برای پخت دوپیازه آلو شیرازی به شیوه زیر پیش می روید:
ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته سپس در یک قابلمه با مقداری آب بگذارید تا نرم شود.
دراین مرحله از دستور تهیه دوپیازه آلو، پیاز ها را پوست بگیرید سپس آن ها را بشورید و به صورت نگینی و یا خلالی نازک خرد کنید.
در یک تابه مناسب با حجم مواد، پیاز ها را با مقدار روغن سرخ کنید.
رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه دوپیازه آلو است. نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز و سیب زمینی ها اضافه کنید و تفت دهید.
سیب زمینی ها را به صورت مربع مربع خورد کنید و به پیاز ها اضافه کنید.
می توانید مقداری جعفری تازه٬فلفل دلمه ای و قارچ نیز به این غذا اضافه کنید.
شما می توانید از گوجه تازه نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
میزان پیاز در این غذای ساده و سریع برای نهار و شام به صورت دلخواه است.
شما می توانید به این غذا یک عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.
علاوه بر آنچه به عنوان ادویه دوپیازه آلو شیرازی گفته شد، ادویه های دیگری مانند پودر سیر٬پیاز٬آویشن٬ پاپریکا نیز به این غذا اضافه کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…