دو پیازه آلو شیرازی یکی از غذاهای آسان و سنتی ایرانی می باشد که دستور تهیه آسانی دارد در ادامه طرز تهیه این غذا راحت را برای شما آورده ایم.
دوپیازه آلو شیرازی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از غذاهای لذیذ و آسان استان فارس است که در لیست غذای بدون گوشت برای نهار و شام هم در موردش صحبت کردیم. دوپیازه آلو مردم جهرم به دو صورت یعنی هم با تخم مرغ هم بدون آن و با مواد اولیه ساده مثل سیب زمینی و … تهیه می شود.
سیب زمینی 2عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
زرد چوبه 1/2 ق مربا خوری
برای پخت دوپیازه آلو شیرازی به شیوه زیر پیش می روید:
ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته سپس در یک قابلمه با مقداری آب بگذارید تا نرم شود.
دراین مرحله از دستور تهیه دوپیازه آلو، پیاز ها را پوست بگیرید سپس آن ها را بشورید و به صورت نگینی و یا خلالی نازک خرد کنید.
در یک تابه مناسب با حجم مواد، پیاز ها را با مقدار روغن سرخ کنید.
رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه دوپیازه آلو است. نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز و سیب زمینی ها اضافه کنید و تفت دهید.
سیب زمینی ها را به صورت مربع مربع خورد کنید و به پیاز ها اضافه کنید.
می توانید مقداری جعفری تازه٬فلفل دلمه ای و قارچ نیز به این غذا اضافه کنید.
شما می توانید از گوجه تازه نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
میزان پیاز در این غذای ساده و سریع برای نهار و شام به صورت دلخواه است.
شما می توانید به این غذا یک عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.
علاوه بر آنچه به عنوان ادویه دوپیازه آلو شیرازی گفته شد، ادویه های دیگری مانند پودر سیر٬پیاز٬آویشن٬ پاپریکا نیز به این غذا اضافه کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…