فراشپز- «دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت میشود و اسم دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.
برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
شیر پر چرب: ۲ لیتر (۸ و نیم پیمانه)
گلاب: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زعفران: به مقدار دلخواه
۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.بگذارید خوب بپزد میتوانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.
۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.
۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.
۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.
۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.
۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشهای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.
۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.
۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید.
– برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشد. میتوانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا میشود.
منبع: ایرنا
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…