فراشپز- «دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت میشود و اسم دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.
برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
شیر پر چرب: ۲ لیتر (۸ و نیم پیمانه)
گلاب: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زعفران: به مقدار دلخواه
۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.بگذارید خوب بپزد میتوانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.
۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.
۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.
۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.
۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.
۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشهای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.
۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.
۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید.
– برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشد. میتوانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا میشود.
منبع: ایرنا
در دنیای پرشتاب امروزی، زمان یکی از مهمترین داراییهای ماست. بهویژه در روزهایی که مشغلههای…
فراشپز- اسمش پلو یونانی است، اما مزهاش شبیه غذاهایی است که به ذائقه ما ایرانیها…
فراشپز- فلافل، غذای گیاهی، کم کالری و خوشمزه مدیترانهای که همراه با سسهای متنوع خانگی…
فراشپز- خواص سویق بیشتر در طب سنتی مورد توجه است. تقویت سیستم گوارش، تنظیم قند…
فراشپز- دسر نوزینه یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بافتی شبیه کیک، اما منسجمتر…
فراشپز- مرغ دوغی یکی از مرغهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید با…