فراشپز- مرغ دروغین نوعی فینگرفود و غذای ترکیه ای است که ظاهری شبیه به ران سوخاری دارد اما با خمیر، سیب زمینی، مرغ و پنیر پیتزا تهیه می شود.
مرغ دروغین نوعی فینگر فود بسیار خوشمزه است که شکل ظاهری آن مانند یک ران درسته و سوخاری می باشد. با استفاده از مواد غذایی ساده ای مانند سیب زمینی، مرغ، پنیر و… می توانید این غذای خوشمزه که بافت نرم و خوش طعمی دارد، تهیه کنید.
این غذا که در بین کودکان طرفداران زیادی دارد، را می توانید برای جشن تولدهای کودکان بپزید و در کنار سس های دلخواه و انواع سالاد ها سرو نمایید. در این بخش از آشپزخانه نمناک با رسپی مرغ دروغین شما را آشنا خواهیم کرد.
شیر یک پیمانه
پودر خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
برای پخت مرغ دروغین شما باید ابتدا خمیر را تهیه کنید و 45 دقیقه اجازه دهید استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
برای تهیه خمیر درون ظرفی مناسب شیر ولرم و خمیر مایه و شکر را با یکدیگر ترکیب نمایید.
5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آید.
به مخلوط مواد، روغن مایع را بیافزایید و هم بزنید.
به صورت آرام آرام 2.5پیمانه آرد را به مایه خمیر بیفزایید و هم بزنید.
پس از اینکه خمیر نرم و لطیف شد، روی ظرف را پارچه یا حوله ای تمیز بکشید و بگذارید45 دقیقه استراحت کند.
پس از تهیه خمیر حالا نوبت تهیه مواد داخل خمیر است.
سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده دو تکه
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
هویج رنده شده دو عدد
پیاز خرد شده یک عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سیب زمینی بزرگ و خلالی خرد شده دو عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
سیر رنده شده دو حبه
جعفری ساطوری شده 3 تا 4 قاشق غذاخوری
برای تهیه مواد میانی مرغ دروغین، سینه مرغ را به همراه مقداری آب و پیاز کوچک و زردچوبه بپزید و ریش ریش نمایید.
پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و سرخ نمایید.
هویج رنده شده و سیر و ادویه ها و نمک را به پیاز و فلفل دلمه ای بیفزایید.
به مخلوط مواد میانی پس از پخت مواد به صورت کامل، رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را بیفزایید و اجازه دهید بوی خامی رب از بین برود.
سینه مرغ را به مواد بیافزایید و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.
تخم مرغ یک تا دو عدد
شیر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به مقدار لازم
مرحله آخر پخت مرغ دروغین
سیب زمینی را درشت و ضخیم و با طول زیاد خلالی نمایید.
درون آب کمی زرد چوبه ریخته و سیب زمینی های خرد شده را درون آن بریزید و روی شعله قرار دهید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.
درون ظرفی آرد سوخاری بریزید.
درون ظرفی دیگر تخم مرغ و شیر را با یکدیگر ترکیب نمایید.
اکنون روی سطح صافی را آردپاشی نمایید و خمیر را به کمک وردنه به قطر دو میلی متر باز نمایید.
خمیر را با یک کاتر دایره ای یا یک لیوان قالب بزنید.
مقداری سس روی خمیر بمالید.
پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید.
مواد گوشتی را روی خمیر بریزید و خمیر را مقداری جمع کنید.
سیب زمینی های نیم پز را در وسط خمیر دهید.
لبه های خمیر را به سیب زمینی بچسبانید تا به شکل ران مرغ درآید.
مرغ های دروغین را درون مخلوط تخم مرغ بزنید.
سپس آن ها را درون آرد سوخاری بغلطانید.
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید.
بعد از داغ شدن روغن دو طرف مرغ های دروغین را به خوبی سرخ نمایید.
برای گرفته شدن روغن مرغ های دروغین،مرغ های سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار دهید.
این غذای خوشمزه را به همراه سس کچاپ میل نمایید.
برای تهیه مرغ دروغین فوری و بدون نیاز به خمیر باید:
سیب زمینی ها را بشویید و آبپز کنید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
ران مرغ را به همراه برگ بو و فلفل سیاه بپزید
وقتی مرغ پخته شد، اجازه دهید خنک شود، سپس گوشت را از استخوان جدا کرده و گوشت ها را خرد می کنید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
سپس ران مرغ را با پیاز تفت دهید.
درون کاسه ای بزرگ سیب زمینی پخته را له کنید.
سپس مرغ های خرد شده و پیاز را به آن اضافه کنید.
پنیر پیتزا و فلفل و نمک را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.
کمی از مخلوط را برداشته و در دست فرم دهید.
سپس استخوان ران مرغ را به مخلوط بچسبانید تا شکل ران مرغ را به خود بگیرد.
در یک کاسه آرد و در یکی تخم مرغ و در دیگری آرد سوخاری بریزید.
ران مرغ دروغین را درون آرد بغلطانید.
سپس ران را درون تخم مرغ بزنید.
سپس ران را به آرد سوخاری آغشته کنید.
حالا در یک قابلمه کوچک روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
ران ها را درون روغن سرخ کنید.
این فینگر فود خوشمزه را کنار سس دلخواه خود سرو کنید.
می توانید مرغ را نگینی خرد نمایید و به همراه فلفل دلمه ای و پیاز سرخ نمایید.
برای تهیه این غذا حتما باید سیب زمینی ها ضخیم باشد.
می توانید به جای سیب زمینی از استخوان مرغ نیز استفاده کنید.
به جای خمیر می توانید از نان تست یا پوره سیب زمینی نیز استفاده نمایید.
می توانید خمیر را خودتان تهیه نکنید و از خمیری نانوایی و خمیر پیتزا و خمیر یوفکا و … استفاده کنید.
برای کمتر مصرف شدن روغن در ظرف گود کوچکی مقداری روغن بریزید و ران ها را درون آن سرخ کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…