آشپزی

طرز تهیه رشته خوشکار؛ رشت را به خانه بیاورید

فراشپز- حالا که همه نمی‌توانیم لذت خوردن رشته خوشکار همراه با چایی را در میدان شهرداری رشت تجربه کنیم، این شیرینی جذاب را در خانه درست کنیم.

مواد لازم:

آب: ۴ پیمانه
مغز گردو چرخ شده: ۱۰۰ گرم
مغز هل ساییده شده: به میزان لازم
آرد برنج: ۲ پیمانه پلو پز
روغن مایع: برای سرخ کردن
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ۵/۱ پیمانه

مواد لازم برای شربت:

آب: ۵/۱ لیوان
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا روش درست کردن آرد برنج را آموزش می دهیم. برای این کار برنج را خوب بشویید و چند ساعتی آن را در آب گرم بخیسانید تا نرم شود.

۲. برنج خیس خورده را آبکش کرده و آن را روی یک پارچه نخی و تمیز پهن کنید تا خوب خشک شود. بعد از اینکه مطمئن شدید آب برنج خوب خشک شده آن را داخل آسیاب کن بریزید و خوب آسیابش کنید.

۳. بهتر است برای این کار از برنج ایرانی استفاده کنید تا عطر و بوی دسرتان دلپذیرتر شود.

۴. لایه میانی دسر را آماده کنید و کنار بگذارید، برای این کار مغز گردو ، مغز هل و شکر را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا فشرده شده و به هم بچسبند.

۵. در مرحله بعد شربت دسر را آماده کنید و کنار بگذارید. برای این کار شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا دانه‌های شکر حل شده و مواد غلیظ شود. حالا پودر دارچین را اضافه و شعله را خاموش کنید.

۶. حالا سراغ درست کردن رشته‌های خوشکار بروید، آرد برنجی را که دست کردید در کاسه‌ای بریزید و آب را به تدریج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.

۷. مواد را داخل قیف مخصوص بریزید و کنار بگذارید. یک تابه یا سینی مسی را روی حرارت قرار داده و با مقدار بسیار کمی روغن کف آن را چرب کنید.

۸. زمانی که تابه داغ شد مواد داخل قیف را به شکل خط‌های باریک از چپ به راست و به شکل مستطیل داخل تابه بریزید و اجازه دهید مواد کمی بپزد ولی سرخ نشود.

۹. حالا مواد را به آرامی بردارید و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا کمی خنک و سفت شود. مواد را از بالا تا بزنید و مواد میانی آن را قرار داده و دوباره تا بزنید و لبه‌های آن را تا زده و با انگشت به هم بچسبانید.

۱۰. حالا رشته‌ها را داخل روغنی که از قبل داغ کرده اید سرخ کنید و سپس به شربت آغشته کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

بهترین زمان مسواک زدن چه موقعی است؟

فراشپز- مراقبت از دندان‌ها باید به‌طور منظم انجام شود تا جلوی پوسیدگی آنها و ابتلا…

9 ساعت ago

معرفی ۶ میوه سرشار از ویتامین D

فراشپز- مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین D همیشه راه حل پیشنهادی برای متعادل کردن…

9 ساعت ago

طرز تهیه مجبوس عربی اصل با مرغ

فراشپز- مجبوس دجال یکی از غذاهای بین المللی و عربی است که دستور پخت‌های بسیار…

10 ساعت ago

طرز تهیه چلو گوشت؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

فراشپز- چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان…

10 ساعت ago

طرز تهیه چرتمه پلو؛ غذای جذاب سمنانی

فراشپز- چرتمه، یکی از خورش های محلی استان سمنان است که با استفاده از اعضای…

11 ساعت ago

فوت و فن‌های طبخ خورشت کدو حلوایی

فراشپز- کدو حلوایی به‌خاطر طعم شیرینی که دارد می‌تواند در انواع غذاها استفاده شود و…

11 ساعت ago