فراشپز- حالا که همه نمیتوانیم لذت خوردن رشته خوشکار همراه با چایی را در میدان شهرداری رشت تجربه کنیم، این شیرینی جذاب را در خانه درست کنیم.
آب: ۴ پیمانه
مغز گردو چرخ شده: ۱۰۰ گرم
مغز هل ساییده شده: به میزان لازم
آرد برنج: ۲ پیمانه پلو پز
روغن مایع: برای سرخ کردن
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ۵/۱ پیمانه
آب: ۵/۱ لیوان
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: به میزان لازم
۱. برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا روش درست کردن آرد برنج را آموزش می دهیم. برای این کار برنج را خوب بشویید و چند ساعتی آن را در آب گرم بخیسانید تا نرم شود.
۲. برنج خیس خورده را آبکش کرده و آن را روی یک پارچه نخی و تمیز پهن کنید تا خوب خشک شود. بعد از اینکه مطمئن شدید آب برنج خوب خشک شده آن را داخل آسیاب کن بریزید و خوب آسیابش کنید.
۳. بهتر است برای این کار از برنج ایرانی استفاده کنید تا عطر و بوی دسرتان دلپذیرتر شود.
۴. لایه میانی دسر را آماده کنید و کنار بگذارید، برای این کار مغز گردو ، مغز هل و شکر را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا فشرده شده و به هم بچسبند.
۵. در مرحله بعد شربت دسر را آماده کنید و کنار بگذارید. برای این کار شکر و آب را در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا دانههای شکر حل شده و مواد غلیظ شود. حالا پودر دارچین را اضافه و شعله را خاموش کنید.
۶. حالا سراغ درست کردن رشتههای خوشکار بروید، آرد برنجی را که دست کردید در کاسهای بریزید و آب را به تدریج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
۷. مواد را داخل قیف مخصوص بریزید و کنار بگذارید. یک تابه یا سینی مسی را روی حرارت قرار داده و با مقدار بسیار کمی روغن کف آن را چرب کنید.
۸. زمانی که تابه داغ شد مواد داخل قیف را به شکل خطهای باریک از چپ به راست و به شکل مستطیل داخل تابه بریزید و اجازه دهید مواد کمی بپزد ولی سرخ نشود.
۹. حالا مواد را به آرامی بردارید و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا کمی خنک و سفت شود. مواد را از بالا تا بزنید و مواد میانی آن را قرار داده و دوباره تا بزنید و لبههای آن را تا زده و با انگشت به هم بچسبانید.
۱۰. حالا رشتهها را داخل روغنی که از قبل داغ کرده اید سرخ کنید و سپس به شربت آغشته کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- مراقبت از دندانها باید بهطور منظم انجام شود تا جلوی پوسیدگی آنها و ابتلا…
فراشپز- مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین D همیشه راه حل پیشنهادی برای متعادل کردن…
فراشپز- مجبوس دجال یکی از غذاهای بین المللی و عربی است که دستور پختهای بسیار…
فراشپز- چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان…
فراشپز- چرتمه، یکی از خورش های محلی استان سمنان است که با استفاده از اعضای…
فراشپز- کدو حلوایی بهخاطر طعم شیرینی که دارد میتواند در انواع غذاها استفاده شود و…