آشپزی

طرز تهیه رول بادمجان با مرغ چرخ کرده

فراشپز- رول بادمجان با مرغ یکی از رول های بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد که شما می توانید به راحتی این غذای فوق العاده لذیذ را تهیه کنید. ترکیب بادمجان با مرغ بسیار خوشمزه می شود و شما می توانید با گوشت چرخ کرده نیز این غذای لذیذ را تهیه کنید. برای داشتن این غذا باید از بادمجان های کشیده و یکدست استفاده کنید و بهتر است بادمجان ها کشیده و پوست براق داشته باشند.

رول بادمجان با مرغ یک غذای ابتکاری بسیار خوشمزه است که بهتر است یک بار آن را تست کنید و از مزه خوب آن در کنار یک برنج زعفرانی لذت ببرید. امروز طرز تهیه رول بادمجان با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان ۳ عدد
ران و سینه مرغ از هر کدام 1 عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
گوجه ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه رول بادمجان با مرغ

1مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا باید مرغ را آماده کنید. شما می توانید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید تا غذای شما زیاد خشک نشود و یا می توانید از فیله بدون استخوان استفاده کنید. سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا چرخ گوشت انداخته و میکس کنید.

2مرحله دوم: آماده سازی بادمجان

بادمجان ها را بشورید و به صورت حلقه حلقه به قطر ی سانت برش بزنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و بعد بشورید و خشک کنید و داخل یا همان وسط بادمجان ها را خارج کنید تا یک دایره تو خالی باشد.

3مرحله سوم: تهیه مواد مرغی

مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه ریخته و پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به مخلوط مرغ و ادویه ها و زعفران اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. می توانید از همان ابتدا پیاز را داخل چرخ گوشت به همراه مرغ میکس کنید.

4مرحله چهارم: پخت رول بادمجان با مرغ

حالا باید داخل بادمجان های خالی شده را با مرغ چرخ شده پر کنید و بعد خیلی آرام داخل سیخ چوبی بزنید و کنار هم قرار دهید. سپس داخل تابه رژیمی کمی روغن ریخته و اجازه دهید تا بادمجان ها و مرغ با شعله خیلی کم برای ۱ ساعت هر دو طرف را پخته تا خوب مغز پخت شود و بعد در انتها گوجه ها را نیز سرخ کنید و به همراه کته میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی رول بادمجان با مرغ لذیذ و خوشمزه با سیخ چوبی

  1. می توانید از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
  2. بهتر است قطر بادمجان زیاد ضخیم نباشد.
  3. می توانید از یک عدد فلفل دلمه رنده شده نیز استفاده کنید.
  4. مواد را به آرامی سیخ بزنید وگرنه مواد از داخل بادمجان ریخته می شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سان شاین مخصوص به روش کافی شاپ‌ها

فراشپز- سان شاین یک دسر شیک و مجلسی است که در لیوان یا جام‌های بلند…

19 دقیقه ago

زیتون و پنیر؛ چاشنی ساده و خوشمزه برای انواع غذا و سالاد

فراشپز- یکی از انواع چاشنی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و…

2 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با سه نوع آرد و ماندگاری بالا

مواد لازم: ارد سفید قنادی ۲۰۰ گرم. آرد نخودچی ۱۲۵ گرم. آرد برنج: ۱۲۵ گرم.…

3 ساعت ago

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا خیلی خوشمزه و راحت

فراشپز- لوبیا پلو با سویا یکی از انواع پلو های بسیار خوشمزه و راحت است…

3 ساعت ago

راز‌های جالب تیره و سیاه شدن قورمه سبزی رستورانی

فراشپز- قورمه سبزی یکی از خورش‌های محبوب ایرانیان است که رنگ این غذا در خوشمزگی…

4 ساعت ago

آموزش پخت سوپ گوجه سبز خوشمزه و مخصوص

فراشپز- سوپ گوجه سبز یکی از گزینه‌های خوشمزه و سالم برای شروع یک وعده غذایی…

5 ساعت ago