آشپزی

طرز تهیه رول خرما و گردو؛ یک صبحانه و تغذیه مقوی برای دانش‌آموزان

فراشپز- رول خرما و گردو نوعی لقمه خوشمزه و سالم است که از ترکیب خرما و گردو با خمیر هزارلا تهیه می‌شود و برای تغذیه دانش‌آموزان یک گزینه مناسب است.

به گزارش فرارو،  صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعده‌ای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچه‌های مدرسه‌ای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد. دغدغه بسیاری از پدر و مادرها همیشه همین صبحانه خوردن بچه‌ها است.

کودکان معمولا غذاهای هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچه‌های مدرسه‌ای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانه‌های گرم را ندارند. رول خرما و گردو نوعی شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی است که قند طبیعی دارد و برای وعده صبحانه یا تغذیه مدرسه دانش‌آموزان بسیار مناسب و انرژی‌زا است. اگر دوست دارید این رول خرمایی خوشمزه و مقوی را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم

خمیر هزارلا: 1 بسته
خرما: 200 گرم
مغز گردو: 100 گرم
شیر: یک چهارم فنجان
پودر دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ برای رومال: 1 عدد

طرز تهیه

برای درست کردن این رول خوشمزه ابتدا هسته‌های خرما را خارج کنید. خرماهای بدون هسته را داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و شیر و پودر دارچین را به آن اضافه کنید. یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد خمیر هزارلا را روی میز کار پهن کنید و با وردنه روی خمیر را بکشید تا صاف شود. میکس خرما را روی خمیر پهن کنید و با قاشق خوب پخش کنید. حالا مغز گردوی خرد شده را روی مواد پخش کنید و خمیر را از یک جهت رول کنید. بعد از اینکه خمیر را رول کردید، با چاقو رول خمیر را برش بزنید و برش‌ها را به صورت دایره دور هم بپیچید و روی سینی فر یا قالب مافین قرار بدهید. زرده تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید، سپس با فرچه روی خمیر رومال کنید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر 200 درجه قرار بدهید تا رول‌ها بپزد. در این مرحله رول خرما و گردوی خوشمزه و مقوی ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

1ـ شیر را به اندازه‌ای اضافه کنید که خرما حالت خمیری داشته باشد. اگر بیش از حد شیر بریزید، مواد لای رول شل می‌شود.
2ـ اگر به پودر دارچین علاقه ندارید، می‌توانید به جای آن از پودر هل استفاده کنید.
3ـ حتما خمیر هزارلا را 15 دقیقه زودتر از فریزر خارج کنید تا خمیر باز شود.

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

1 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

2 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

2 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

3 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

4 ساعت ago