فراشپز- خمیر هزارلا یکی از خمیرهای بسیار کاربردی در صنعت شیرینی و کیک میباشد که شما میتوانید این بار یک رول نیویورکی بسیار خوشمزه و ترد با آن تهیه کنید و برای مهمانیها سرو کنید. این شیرینی جذاب و خوشمزه برای شهر نیویورک است و یک شیرینی کافهی نیز به حساب میآید بهتر است هر موقع به خرید میروید یک بسته خمیر هزارلا بخرید و در خانه بگذارید تا بتوانید با آن شیرینیهای بسیار متنوع و عالی برای مهمانیها تهیه کنید و از همه مهمتر این شیرینی خیلی زود آماده میشود و زمان زیادی از شما نمیگیرد. امروز طرز تهیه رول نیویورکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ۱ بسته
کره ۵۰ گرم
گاناش یا شکلات صبحانه به مقدار لازم
ابتدا باید قبل از شروع آشپزی خمیر را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا یخ آن باز شود دقت کنید برای باز شدن یخ از برنامههای یخ زادیی استفاده نکنید و بگذارید در دمای محیط این کار انجام گیرد.
خمیر را از بسته بندی خارج کنید و روی یک سطح قرار دهید و روی آن را خیلی کمی وردنه بکشید تا صاف شود، سپس کره را ذوب کنید و با کمک فرچه مخصوص آشپزی کل سطح خمیر را به کره آغشته کنید و بعد به صورت نوارهای یک اندازه برش بزنید.
در ادامه باید نوارهای برش خورده را رول کنید و داخل قالب مافین قرار دهید اگر قالب مافین چندتایی ندارید میتوانید از قالبهای پای سیب یا تارت نیز استفاده کنید و روی خمیر را مجدد با کره رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا لایههای خمیر باز شود و طلایی شود.
در ادامه وقتی شیرینیها پف کرد از فر خارج کنید و شکلات سکهای را بن ماری کنید و با کمک قیف روی شیرینیها بریزید یا میتوانید شکلات را داخل کاسه ریخته و سر شیرینیها را داخل آن بزنید همین قدر ساده و فوری و خوشمزه نوش جان.
حتما باید قبل از آشپزی فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود گرم بودن مهمترین دلیل باز شدن لایههای خمیر هزارلا میباشد.
میتوانید این شیرینی را در فر برقی یا توستر تهیه کنید ولی دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
میتوانید شکلات را بجای ریختن روی آن در وسط نوارها قرار دهید و رول کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…