آشپزی

طرز تهیه رول شکللاتی نیویورکی با خمیر هزارلا

فراشپز- خمیر هزارلا یکی از خمیر‌های بسیار کاربردی در صنعت شیرینی و کیک می‌باشد که شما می‌توانید این بار یک رول نیویورکی بسیار خوشمزه و ترد با آن تهیه کنید و برای مهمانی‌ها سرو کنید. این شیرینی جذاب و خوشمزه برای شهر نیویورک است و یک شیرینی کافه‌ی نیز به حساب می‌آید بهتر است هر موقع به خرید می‌روید یک بسته خمیر هزارلا بخرید و در خانه بگذارید تا بتوانید با آن شیرینی‌های بسیار متنوع و عالی برای مهمانی‌ها تهیه کنید و از همه مهم‌تر این شیرینی خیلی زود آماده می‌شود و زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. امروز طرز تهیه رول نیویورکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ۱ بسته

کره ۵۰ گرم

گاناش یا شکلات صبحانه به مقدار لازم

طرز تهیه رول نیویورکی

مرحله اول: آماده سازی خمیر

ابتدا باید قبل از شروع آشپزی خمیر را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا یخ آن باز شود دقت کنید برای باز شدن یخ از برنامه‌های یخ زادیی استفاده نکنید و بگذارید در دمای محیط این کار انجام گیرد.

مرحله دوم: افزودن کره

خمیر را از بسته بندی خارج کنید و روی یک سطح قرار دهید و روی آن را خیلی کمی وردنه بکشید تا صاف شود، سپس کره را ذوب کنید و با کمک فرچه مخصوص آشپزی کل سطح خمیر را به کره آغشته کنید و بعد به صورت نوار‌های یک اندازه برش بزنید.

مرحله سوم: پخت رول

در ادامه باید نوار‌های برش خورده را رول کنید و داخل قالب مافین قرار دهید اگر قالب مافین چندتایی ندارید می‌توانید از قالب‌های پای سیب یا تارت نیز استفاده کنید و روی خمیر را مجدد با کره رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا لایه‌های خمیر باز شود و طلایی شود.

مرحله چهارم: تزیین رول نیویورکی

در ادامه وقتی شیرینی‌ها پف کرد از فر خارج کنید و شکلات سکه‌ای را بن ماری کنید و با کمک قیف روی شیرینی‌ها بریزید یا می‌توانید شکلات را داخل کاسه ریخته و سر شیرینی‌ها را داخل آن بزنید همین قدر ساده و فوری و خوشمزه نوش جان.

فوت و فن‌های دستور پخت رول نیویورکی

حتما باید قبل از آشپزی فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود گرم بودن مهم‌ترین دلیل باز شدن لایه‌های خمیر هزارلا می‌باشد.‌

می‌توانید این شیرینی را در فر برقی یا توستر تهیه کنید ولی دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.‌

می‌توانید شکلات را بجای ریختن روی آن در وسط نوار‌ها قرار دهید و رول کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

فراشپز- خورشت آلو گشنیز یک غذای سنتی مربوط به جنوب ایران است. نکته جالب در…

8 دقیقه ago

چند پیشنهاد خوشمزه برای عصرانه زمستانی

 فراشپز- اگر می‌خواهید بهترین استفاده را از خوراکی‌های زمستانی ببرید و عصر‌های خاص و متفاوتی…

1 ساعت ago

انواع نوشیدنی گرم دنیا و طرز تهیه آن‌ها

فراشپز- سرو کردن انواع نوشیدنی گرم در بیشتر مواقع، به‌خصوص در زمان‌های خستگی و روز‌های…

2 ساعت ago

طرز تهیه پاکوره آرد به روش اصیل جنوبی

فراشپز- پاکورا یا پاکوره یکی از انواع غذا‌های سرخ‌کردنی است که شما با مواد اولیه…

2 ساعت ago

با این دستور ویژه یک کیک موز شکلاتی خیلی آسان بپزید

فراشپز- کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک ردولوت ؛ یک قرمز جذاب ساده و راحت در فر و قابلمه

فراشپز- کیک ردولوت یا کیک مخمل قرمز چیست؟ کیک «ردولوت» که در لغت به معنای…

3 ساعت ago