فراشپز- زرشک پلو با مرغ جز غذاهای محبوب هست، اما اینبار میخواهیم زرشک پلو با مرغ را با یه روش متفاوت و راحت درست کنیم که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
پیاز خرد شده را به همراه روغن تفت داده تا سبک شود سپس سینه مرغ را مکعبی متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا خود مرغ کمی آب بندازد و با شعله کم با آب خودش مغز پخت شود در این حین نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
وقتی مرغها پخت زعفران را اضافه کرده و میگذاریم مرغها کمی تفت بخورند و کمی سرخ شوند.
در آخر زرشک را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و شعله را خاموش میکنیم. برنج را هم کته یا آبکش میکنیم و کنار مرغ و زرشک سرو میکنیم.
نکته اول: میزان زعفران این غذا باید زیاد باشد تا غذا خوشمزهتر و خوشرنگتر شود.
نکته دوم: میزان زرشک در این غذا کاملا سلیقه ایست میتوان کم و زیاد کرد.
نکته سوم: برای این غذا به ادویه و چاشنیهای مختلف نیاز نداریم بهترین طعم دهنده این غذا زعفران است.
منبع: برترین ها
فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف میتوان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب…
فراشپز- «غذاهای عربی مزهشون به ادویههاشونه! عطرش همه جارو برمیداره!» اگر شما هم عاشق ادویههای…
فراشپز- پسته پلو به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد میتواند گزینهی بسیار مناسبی…
فراشپز- برای تهیه فسنجون یزدی میتوانید به جای مرغ از گوشت قلقلی نیز استفاده کنید.…
فراشپز- در ادامه طرز تهیه شیرینپلو را مشاهده می کنید. مواد لازم: سینه مرغ: ۱…
فراشپز- چغندر قرمز را میتوان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال…