آشپزی

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با سس مخصوص

فراشپز- سالاد انار و اسفناج و گردو یک سالاد بسیار خوشمزه و رژیمی است که طرز تهیه ساده ای دارد و با مواد اولیه در دسترسی آماده می شود.

اگر بدنبال تنوع برای تهیه سالاد هستید، سالاد انار و اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که می توانید آن را با مواد لازم ساده و در دسترس بای پذیرایی از مهمان هایتان سرو کنید.

علاوه بر اینکه این سالاد طعم فوق العاده ای را به شما میدهد، بسیار آسان نیز تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج و گردو استفاده میشود که حتی در غالب یک میان وعده میتواند نیاز بدن به ویتامین ها را تا حدودی تامین کند. طرز تهیه این سالاد را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک می خوانید.

مواد لازم سالاد اسفناج و انار

بیبی اسفناج نیم کیلو
انار 1 عدد
گردو 150 گرم
رب انار 3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پنیر فتا 100 گرم
سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با گردو

مرحله اول :

در ابتدا بیبی اسفناج ها را پاک کرده و در چند مرتبه با آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود. پس از کشیده شدن آب اسفناج ها آن ها را درون ظرف مناسبی برای ترکیب سالاد بریزید.

مرحله دوم :

گردوها را درون یک ظرف مناسب ریخته و اندکی آب درون آن بریزید تا نرم شود سپس گردوها را با کمک چاقو خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه کنید. اندازه گردوها بسته به سلیقه شما میتواند ریزتر یا درشت تر باشد.

مرحله سوم :

یک عدد انار را به طور کامل دانه کرده، به مواد سالا اضافه و هم بزنید.

مرحله چهارم :

در یک ظرف دیگر سس سالاد انار و اسفناج را تهیه کنید؛ برای این کار ابتدا رب انار را در ظرف ریخته و کمی هم بزنید تا کاملا باز شود.

مرحله پنجم :

روغن زیتون و سرکه را نیز به رب انار اضافه کرده و مجدد به خوبی هم بزنید.

مرحله ششم :

نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید؛ شما می توانید از ادویه های دیگری همچون پودر سیر نیز در این سالاد استفاده کنید. سس شما آماده است می توانید آن را هم جدا سرو کنید و هم روی سالا بریزید.

مرحله هفتم :

پنیر را به صورت مربع های ریز ریز خرد کنید و روی سالاد بریزید.

نکات تهیه سالاد اسفناج

برای تهیه سالاد اسفناج و انار و پرتقال می توانید کمی پرتقال به این سالاد اضافه کنید.
استفاده از پنیر فتا ذائقه ای می باشد و در صورت تمایل میتوانید از مواد لازم این سالاد، حذف کنید.
گلپر هم طعم خوبی به این سالاد می دهد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

راز‌های جالب تیره و سیاه شدن قورمه سبزی رستورانی

فراشپز- قورمه سبزی یکی از خورش‌های محبوب ایرانیان است که رنگ این غذا در خوشمزگی…

32 دقیقه ago

آموزش پخت سوپ گوجه سبز خوشمزه و مخصوص

فراشپز- سوپ گوجه سبز یکی از گزینه‌های خوشمزه و سالم برای شروع یک وعده غذایی…

1 ساعت ago

طرز تهیه رول بادمجان با مرغ چرخ کرده

فراشپز- رول بادمجان با مرغ یکی از رول های بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد…

2 ساعت ago

طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی

فراشپز- “پیراشکی” یک شیرینی خوشمزه و نام آشنا که طرز تهیه آسان و همچینن با…

2 ساعت ago

کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اصل، فقط با این دستور

فراشپز- کیک خیس شکلاتی به خاطر بافت نرم و لطیف و طعم غلیظ شکلاتی‌اش معروف…

3 ساعت ago

تهیه کلوچه فومن حرفه ای+ مواد لازم کلوچه نرم

فراشپز- “کلوچه فومن” بسیار خوش‌خوراک بوده و می تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان…

4 ساعت ago