آشپزی

طرز تهیه سالاد الویه با انار ؛ غذایی خوشمزه برای شب یلدا که عاشقش می‌شوید

فراشپز- یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی که مردم برای شب و سفره شب یلدا سالاد الویه انار است. در این مطلب طرز تهیه سالاد الویه با انار آموزش داده شده است.

در شب یلدا بلندترین شب سال مردم هر شهر با توجه به آداب و رسوم خود، انواع خوراکی و غذاهای رنگارنگ را تدارک دیده و در کنار عزیزان خود میل می کنند. سالاد الویه انار یک سالاد و پیش غذای عالی و پرطرفداربرای شب یلدا است که با تهیه آن، می توانید زیبایی خاصی به میز پذیرایی خود بدهید. برای تهیه الویه انار دستورهای متنوعی وجود دارد، در این بخش  آسانترین رسپی تهیه الویه انار با گردو، لبو و… را آموزش داده ایم.

طرز تهیه الویه انار به عنوان غذای شب چله

مواد لازم برای تهیه الویه انار

مرغ ۳۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
انار ۲ عدد
سس مایونز نصف پیمانه
سیر ۳ حبه
لبو پخته شده ۲ عدد
نمک و فلفل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه الویه انار

سینه مرغ را همراه پیاز وسیر، کمی زردچوبه و نمک بپزید.
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.
انارها را در ظرفی دانه نمایید.
کلاهک انار را جدا کرده و برای تزئین الویه نگه دارید.
سس مایونز، پوره سیر و نمک و فلفل را مخلوط نمایید.
گردوها را کاملا خرد کنید.
همه مواد سینه مرغ، گردو، انار و سس مایونز را با هم ترکیب نمایید.
لبو پخته شده را رنده ریز کنید.
مواد الویه را در ظرف و قالب گردی بریزید و کمی فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد.
سپس قالب را در ظرف سروتان برگردانید و در این مرحله با لبو پخته و رنده شده بپوشانید.
کلاهک انار را در قسمت وسط الویه قرار دهید تا به شکل انار در آید.
قسمتی از الویه را با دانه های انار تزئین کنید.

نکات مهم

الویه انار دستور پخت متفاوتی دارد، شما می توانید این الویه را با ترکیب موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، هویج، مرغ، نخود فرنگی، سس مایونز، نمک و فلفل تهیه نمایید.
اگر به طعم لبو علاقه ندارید، می توانید الویه را در قالب گرد بریزید و در ظرف سرو برگردانید و با دانه های انار آن را بپوشانید و در انتها تاج انار را در بالای سالاد قرار دهید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

زنان، مردان و کودکان؛ چقدر شکر بخورند؟

مصرف قهوه و چای را کمتر می‌توانیم بدون شکر تصور کنیم. اساسا برای ما ایرانی‌ها…

16 ساعت ago

نگران مبتلا شدن به آلزایمر هستید؟؛ کافیه شکمو باشید!

انگور خطر حملات قلبی و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده…

16 ساعت ago

پلو با تن ماهی را اینبار با یک روش متفاوت درست کنید

فراشپز- پلو با تن ماهی یک نوع پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است که از تریکب…

17 ساعت ago

طرز تهیه گوبولی پلو مجلسی با گوشت؛ به روش سنتی هرمزگان

فراشپز- در این غذا برنج در آب گوشت به صورت کته‌ای پخته می‌شود، خواص و…

17 ساعت ago

مرغ مجلسی با سس زرشک و انار؛ یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌هایی که می‌توانید بپزید

فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روش‌های متفاوت طبخ مرغ…

18 ساعت ago

دیپ لبو؛ یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا

فراشپز- دیپ لبو نوعی پیش‌غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با…

22 ساعت ago