طرز تهیه “سالاد انبه و چیلی” را در ادامه مشاهده نمایید.
انبه رسیده : یک عدد
پیازچه : 2عدد
فلفل قرمز چیلی :یک عدد
نعناع تازه : 4 شاخه
خیار : یک عدد
لیمو : 2عدد
روغن زیتون :به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
ابتدا پوست خیار و انبه را گرفته و آن ها را به شکل مکعبی خرد کنید و چیلی را خرد کرده و پیازچه ها را هم حلقه ای برش بزنید سپس برگ های نعناع را پاک کرده بشویید و بعد از اینکه آبش خشک شد خرد کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و انبه ، خیار ، فلفل قرمز چیلی ، پیازچه و نعناع را به همراه کمی نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.
در آخر روغن زیتون را به سالاد اضافه کرده و با برگ های نعناع آن را تزیین نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد انبه و چیلی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…