طرز تهیه “سالاد انبه و چیلی” را در ادامه مشاهده نمایید.
انبه رسیده : یک عدد
پیازچه : 2عدد
فلفل قرمز چیلی :یک عدد
نعناع تازه : 4 شاخه
خیار : یک عدد
لیمو : 2عدد
روغن زیتون :به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
ابتدا پوست خیار و انبه را گرفته و آن ها را به شکل مکعبی خرد کنید و چیلی را خرد کرده و پیازچه ها را هم حلقه ای برش بزنید سپس برگ های نعناع را پاک کرده بشویید و بعد از اینکه آبش خشک شد خرد کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و انبه ، خیار ، فلفل قرمز چیلی ، پیازچه و نعناع را به همراه کمی نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.
در آخر روغن زیتون را به سالاد اضافه کرده و با برگ های نعناع آن را تزیین نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد انبه و چیلی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…