طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی را در ادامه خواهید خواند. این سالاد پیشغذایی خاص و خوشمزه است.
سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که بهدلیل طعم دودی بادمجان و سس گردو، طعمی منحصربهفرد دارد. این سالاد را میتوانید بهعنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو کنید.
۳ عدد بادمجان
۱ عدد فلفل دلمهای
۱ عدد پیاز
۱/۲ پیمانه گردو خرد شده
۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب انار
۲ حبه سیر رنده شده
۱/۴ پیمانه روغن زیتون
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
بادمجانها را شسته و به صورت حلقهای برش دهید. سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. فلفل دلمهای را نیز به صورت حلقهای برش دهید.
بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس آنها را به همراه فلفل دلمهای روی سینی فر بچینید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کباب کنید.
در همین حین، پیاز را نگینی خرد کرده و در تابهای با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
گردو، جعفری، رب انار، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به پیاز و سیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. بعد از اینکه بادمجانها و فلفل دلمهای کباب شدند، آنها را از فر خارج کرده و کمی خنک کنید.
بادمجانها و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجانها و فلفل دلمهای خرد شده را به همراه مخلوط پیاز و سیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
سالاد را به خوبی مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکنواخت پخش شوند. سالاد را به دلخواه تزیین کنید و سرو کنید.
منبع: نینیبان
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…