“سالاد بورلوتی” مخلوط خوشمزه تن ماهی و لوبیا است.
انواع لوبیا : 400 گرم
کنسرو تن ماهی : یک عدد
روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
جعفری : یک قاشق غذاخوری ساطوری
فلفل دلمه ای قرمز : یک عدد
پیازچه :4عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
لوبیاها را آبپز کنید ، برای صرفه جویی در وقت بهتر است لوبیا ها را از قبل بپزید ، ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید و بگذارید تا خشک شود. سپس فلفل را بوسیله گاز و یا فر کبابی کنید.
پوست فلفل دلمه ای را کنده و آن را خرد کنید . پیازچه ها را پاک کرده بشویید و حلقه ای برش بزنید و ماهی را از قوطی خارج کرده و آن را تکه تکه کنید.
لوبیا پخته را به همراه ، تن ماهی ، پیازچه و فلفل دلمه ای در ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید و در آخر نمک و فلفل سیاه را روی مواد بپاشید و هم بزنید.
جعفری ساطوری را روی سالاد ریخته و سرو نمایید.
قبل از اضافه کردن تن ماهی، روغن آن را گرفته و با چنگال گوشت ماهی را خرد کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سالاد بورلوتی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…