سالاد تبوله را میتوان به عنوان میان وعده هم سرو کرد و در کمترین زمان ممکن یک طعم فوق العاده را ساخت.
خیار: ۱ عدد
بلغور: ½ لیوان
پیازچه: ½ لیوان
جعفری: ۱٫۵ لیوان
آب جوش: ¾ لیوان
گوجه فرنگی: ۲ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
۱. ابتدا بلغور را داخل یک کاسه میریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا به روغن آغشته شود و بعد آب جوش روی آن میریزیم و در کاسه را با پلاستیک سلفون میپوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.
۲. سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را میشوییم و روی تخته ساطوری میکنیم و خیار را میشوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش میزنیم تا خیار به صورت مربعهای کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش میدهیم)
۳. سپس گوجه فرنگیها را نیز میشوییم و ریز خرد میکنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر میداریم و آب اضافه آن را بیرون میریزیم و آبکش میکنیم و در ظرف میریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
۴. روغن زیتون باقی مانده را روی مواد میریزیم و نمک،فلفل سیاه،آبلیمو روی مواد میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست و طعمدار شوند.
منبع: ایرنا
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…
اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید در ادامه دستور تهیه خانگی دوغ را…
ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی یک ساندویچ خوشمزه و فوقالعاده ساده ای که نیم…
سالاد بادمجان سرخ شده یکی از انواع سالادهای سرد است که با بادمجان سرخ شده…
مرجیمح سوپو، یکی از انواع سوپهای بسیار خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که از…
View Comments
تبوله یک سالاد عربی هست که من از چند خانواده سوری طرز تهیه اش رو یاد گرفتم . یک مقدار با اون چیزی که شما نوشتید فرق داره
جعفری 3/4 پیمانه, نعناع 1/4 پیمانه ریز خورد شده
گوجه فرنگی ریز خورد شده
بلغور پخته شده و مزه دار شده توسط نمک و فلفل
ابلیمو روغن زیتون نمک و فلفل سیاه
مواد اصلی این پیش غذا هستند که با برگهای کاهو سرو میشوند.
ممنون