فراشپز- سالاد خسرو شاهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که میتوانیم از آن به عنوان یک غذای کامل نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد خسروشاهی در ادامه با ما همراه باشید.
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای سبز ۱ عدد
کنسرو ذرت ۴ قاشق غذاخوری
زیتون ۸ عدد
سیر ۲ حبه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست پر چرب ۴ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
سس رنچ (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
چیپس خلالی به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
برای تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم، سپس مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و سیر درون قابلمه قرار میدهیم. در ادامه تا اندازهای که روی مواد را بگیرد آب میریزیم.
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم گوشت مرغ کاملا آب پز شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت وقتی مرغ کاملا پخت آن را از قابلمه خارج میکنیم و اجازه میدهیم خنک شود.
در این مرحله به کمک چنگال گوشت مرغ را از هم باز میکنیم تا حالت ریش ریش پیدا کند. در ادامه قارچ را میشوییم و به صورت ورقهای اسلایس میکنیم، سپس پوست پیاز را جدا میکنیم و به صورت خلالی خرد میکنیم.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا پیاز طلایی و ترد شود، سپس آنرا روی دستمال حولهای قرار میدهیم.
در این مرحله اجازه میدهیم روغن اضافی پیاز کاملا کشیده شود. در همین حین حرارت زیر تابهای که پیاز را درون آن سرخ کردیم را زیاد میکنیم، سپس قارچهای اسلایس شده را به آن اضافه میکنیم و تند تند تفت میکنیم.
توجه داشته باشید باید حرارت زیاد باشد تا قارچ سرخ شود و آب نندازد. در ادامه درون یک کاسه مناسب پیاز سرخ شده، مرغ ریش ریش و قارچ سرخ شده را اضافه میکنیم. در ادامه ذرت شیرین را به مخلوط مرغ اضافه میکنیم.
حالا زیتون را به صورت حلقهای برش میزنیم و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. در ادامه فلفل دلمهای را به صورت نواری خیلی نازک برش میزنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن درون آن میریزیم.
در این مرحله فلفل دلمهایهای نواری را درون تابه میریزیم و سرخ میکنیم، سپس به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. حالا مواد را زیر و رو میکنیم تا به خوبی ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درون یک کاسه جداگانه ماست میریزیم.
حالا سس فرانسوی، سس مایونز و سس رنچ را به ماست اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم، سپس نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه را به مخلوط سس اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب شود.
در این مرحله مخلوط سس را روی مواد میانی میریزیم، سپس خوب مخلوط میکنیم تا سس به خورد مواد برود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم، سپس مقداری از چیپس خلالی را درون ظرف میریزیم.
توجه داشته باشید به جای چیپس خلالی میتوانید از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. در ادامه مقداری از مواد میانی را روی چیپس خلالی میریزیم و مجددا از چیپس خلالی روی مواد میانی میریزیم.
در نهایت مجددا از مواد میانی روی چیپس خلالی میریزیم. در آخر این سالاد خوشمزه را با چیپس خلالی و پیاز سرخ کرده تزئین کرده و با نان باگت و نوشابه کنار عزیزان به عنوان یک غذای کامل میل کنید. نوش جان.
منبع: چی شی
فراشپز- اگر شما هم نمیتوانید شبها بهراحتی بخوابید نیازی نیست به قرصهای خوابآور پناه ببرید…
فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…
فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبهها میباشد که برای کشور لبنان و عراق…
فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو میباشد که به روشهای متفاوتی تهیه…
فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استانهای شمال کشور…
فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتیترین و معروفترین غذاهای لری است،…