آشپزی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی برشته، سالاد خوشمزه و خاص

فراشپز- سالاد سیب زمینی برشته نوعی سالاد بسیار خوشمزه است که با روکشی از سیب زمینی برشته سرخ شده سرو می‌شود.

به گزارش فرارو، سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، وقت درست کردن سالاد‌های رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند.

مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد سیب زمینی برشته نوعی سالاد بسیار خوشمزه و خاص است که ترکیبی از مرغ، ذرت، هویج، سس و سیب زمینی برشته و… است و طعم بی‌نظیری دارد که حتما باید یکبار آن را امتحان کنید. اگر شما هم به دنبال درست کردن سالاد‌های متنوع و خوشمزه هستید، این مطلب را از دست ندهید و در ادامه با آموزش سالاد سیب زمینی برشته همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد
خیارشور: ۳ عدد
کنسرو ذرت: ۱ قوطی
گردوی خرد شده: ۱ پیاله کوچک
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
هویج: ۱ عدد
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب و سفت: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
جعفری خشک یا تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را به صورت خیلی نازک برش بزنید و به صورت خیلی نازک خلالی یا رشته کنید. یک کاسه آب و یخ درست کنید و سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید و ۵ دقیقه بعد آبکش کنید. بعد از اینکه آب سیب زمینی کاملا کشیده شد، سیب زمینی‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملا برشته شود، سپس سیب زمینی سرخ و برشته را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافه‌اش کشیده شود. در ادامه، سینه مرغ را که از قبل پخته‌اید، خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. هویج را با رنده درشت رنده کنید و همراه با ذرت، خیارشور خرد شده و گردوی خرد شده به مرغ اضافه کنید. سس مایونز، ماست پرچرب، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، آویشن و جعفری خرد شده را با هم مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید و حسابی مواد سالاد را زیر و رو کنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا سالاد را داخل ظرف مخصوص سرو بکشید و سیب زمینی‌های برشته را که از قبل سرخ کرده‌اید، روی سطح سالاد بچینید، نوش جان.

نکات مهم

ـ حتما سینه مرغ را با پیاز، سیر، چوب دارچین، نمک و کمی ادویه بپزید تا مزه‌دار شود و داخل سالاد بوی زحم ندهد.

ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

ـ ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می‌کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی‌شوند. اگر برای تهیه سالاد از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید، حتما قوطی کنسرو را به مدت ۲۰ دقیقه با آب جوش بجوشانید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت یک انتخاب عالی برای دورهمی‌ها و مهمانی هاست و…

4 ساعت ago

۱۲ دلیل برای اینکه هر روز زنجبیل بخورید

فراشپز- زنجبیل از جمله گیاهان دارویی معطر و تند است که فواید سلامت مختلفی را…

15 ساعت ago

آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه به‌طور ویژه‌ای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…

16 ساعت ago

بهترین ادویه‌ها برای خورشت‌های مختلف

فراشپز- خورشت‌های ایرانی یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی هستند که در سراسر کشور…

17 ساعت ago

خانم‌های باردار گوجه سبز بخورند یا نه ؟

فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…

18 ساعت ago

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

19 ساعت ago