فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام نشده باید امتحانش کرد و امروز قصد داریم طرز تهیه این سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
سالاد سیب زمینی و ذرت یک انتخاب عالی برای دورهمیها و مهمانی هاست و عطر و طعم سبزیجات و لیموی تازه به ویژه برای کسانی که عاشق سبزیجات هستند بسیار خوشایند است. این سالاد باید سرد سرو شود و از همین رو در روزهایی که هوا گرم است میتواند یک انتخاب خوب باشد.
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
سینه مرغ ۱ عدد
ذرت پخته ۱ عدد
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
پودر سیر یک قاشق چای خوری
تخم آفتابگردان ۱۰۰ گرم
پیازچه تازه ۲۰۰ گرم
خیارشور ۳ عدد
آب لیمو تازه دو عدد
سس فلفل تند یک قاشق چای خوری
سس مایونز ۳ قاشق سوپ خوری
سس خردل ۳ قاشق سوپ خوری
ابتدا سیب زمینی ها را ورقه ای پوست کنده و به صورت مکعبی برش بزنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سیب زمینی ها را زیاد هم نپزید تا شکل خود را از دست ندهد بلکه به اندازی بپزید که نرم شود. بعد از اینکه پخت، آنها را آبکش کنید و فلفل سیاه بزنید و اجازه دهید تا خنک شود. سینه مرغ را نیز مکعبی برش بزنید و با ادویه های فلفل سیاه، نمک، تخم گشنیز و پودر سیر سرخ کنید.
وقتی مرغ سرخ شد کمی کره و شوید خشک بزنید و یکدست کنید و داخل کاسه ای بریزید که می خواهید سالاد را در آن درست کنید. در ادامه به این مواد، یک عدد ذرت پخته، تخم آفتابگردان، شوید و پیازچه تازه، خیارشور،آب لیموی تازه،سس فلفل تند، مایونز و خردل اضافه کنید. خوب یکدست کنید و سیب زمینی پخته شده را به سالاد اضافه و مخلوط کنید. قبل از سرو حتما تست لیمو و نمک آن را بگیرید. سالاد سیب زمینی و ذرت ما آماده است و اجازه دهید در یخچال خنک شود و آن را به صورت سرد سرو کنید. نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…