Categories: آشپزیسالاد

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

با سیب زمینی می توان انواع سالاد سیب زمینی را درست کرد ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یکی از این سالاد های فوری و بسیار خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.

یکی از سالادهای بین المللی سالاد سیب زمینی است که با روش ها و طعم های متنوعی تهیه می شود و همانند سالاد الویه و سالاد ماکارونی بسیار خوشمزه است. یکی از خوشمزه ترین طعم های سالاد سیب زمینی با طعم خردل است که به صورت دست سازمی باشد.در ادامه شما را باروش درست کردن و طرز تهیه سالاد سیب زمینی آشنا میکنیم.

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی :4 عدد متوسط
خیار شور :6 عدد
پیازچه : 2 ساقه
کنسرو ذرت :2 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده : 1 دسته

مواد لازم سس خردل

ماست چکیده : 2 قاشق غذاخوری
خردل : 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد سیب زمینی

مرحله اول:

برای درست کردن سالادسیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید تا گل و خاک نداشته باشد.بعد داخل قابلمه ای بریزید و به اندازه ای که سطح روی آن ها را آب بگیرد.آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها پخته شوند. دقت کنید تا له نشوند.

مرحله دوم:

در این حین شوید را پاک کنید و بشویید. سپس داخل آبکش قرار دهید. وقتی آب شوید ها گرفته شد آنها را ریز خرد کنید. خیارشورها را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس داخل کاسه ای بزرگ خیار شورها را با ذرت و شوید خرد شده مخلوط کنید.

مرحله سوم:

برای تهیه سس خردل در کاسه ای دیگر ، ماست چکیده و سس مایونز را به همراه سس خردل،روغن زیتون و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.

آب نصف یک عدد لیمو را بگیرید و به سس اضافه کنید.وقتی شکر کاملا حل شد و مواد سس یکنواخت شدند آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید و مزه ها باهم ترکیب شوند.

مرحله چهارم:

سیب زمینی ها ی آبپز شده را در آبکش قرار دهید تا خنک شوند. بعد پوست روی آن ها را بگیرید.سپس به صورت مکعبی خرد کنید و مواد سالاد اضافه کنید.

مرحله نهایی تهیه سالاد:

در آخر سس خردل دست ساز را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا به سس آغشته شوند.

سالاد سیب زمینی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و هنگام سرو مقداری کنجد بو داده روی آن بپاشید و میل کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

10 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

10 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

10 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

10 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

10 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

11 ساعت ago