با سیب زمینی می توان انواع سالاد سیب زمینی را درست کرد ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یکی از این سالاد های فوری و بسیار خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.
یکی از سالادهای بین المللی سالاد سیب زمینی است که با روش ها و طعم های متنوعی تهیه می شود و همانند سالاد الویه و سالاد ماکارونی بسیار خوشمزه است. یکی از خوشمزه ترین طعم های سالاد سیب زمینی با طعم خردل است که به صورت دست سازمی باشد.در ادامه شما را باروش درست کردن و طرز تهیه سالاد سیب زمینی آشنا میکنیم.
سیب زمینی :4 عدد متوسط
خیار شور :6 عدد
پیازچه : 2 ساقه
کنسرو ذرت :2 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده : 1 دسته
ماست چکیده : 2 قاشق غذاخوری
خردل : 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار کافی
برای درست کردن سالادسیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید تا گل و خاک نداشته باشد.بعد داخل قابلمه ای بریزید و به اندازه ای که سطح روی آن ها را آب بگیرد.آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها پخته شوند. دقت کنید تا له نشوند.
در این حین شوید را پاک کنید و بشویید. سپس داخل آبکش قرار دهید. وقتی آب شوید ها گرفته شد آنها را ریز خرد کنید. خیارشورها را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس داخل کاسه ای بزرگ خیار شورها را با ذرت و شوید خرد شده مخلوط کنید.
برای تهیه سس خردل در کاسه ای دیگر ، ماست چکیده و سس مایونز را به همراه سس خردل،روغن زیتون و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
آب نصف یک عدد لیمو را بگیرید و به سس اضافه کنید.وقتی شکر کاملا حل شد و مواد سس یکنواخت شدند آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید و مزه ها باهم ترکیب شوند.
سیب زمینی ها ی آبپز شده را در آبکش قرار دهید تا خنک شوند. بعد پوست روی آن ها را بگیرید.سپس به صورت مکعبی خرد کنید و مواد سالاد اضافه کنید.
در آخر سس خردل دست ساز را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا به سس آغشته شوند.
سالاد سیب زمینی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و هنگام سرو مقداری کنجد بو داده روی آن بپاشید و میل کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…