“سالاد شیرازی” فوقالعاده ترین برای سرو در کنار غذاهای پلویی می باشد که درست کردن آن با لیمو ترش لذت دیگری دارد.
سالاد شیرازی ترکیبی بسیار خوشمزه از خیار و گوجه فرنگی و پیاز می باشد که در کنار آبلیمو تبدیل به یک چاشنی بی نظیر خواهد شد و تقریبا کنار تمام غذاهای پلویی می توان آن را تهیه نمود.
سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سنتی است که درست کردن آن بسیار آسان می باشد و در اغلب سفره ها در کنار غذاهایی مانند قورمه سبزی و ماکارونی و … سرو می شود.
برای درست کردن این سالاد کافی است خیار ، گوجه فرنگی و پیاز را نگینی خرد کرد کنید.
نگینی خرد کردن مواد
سپس هر سه را با هم مخلوط کنید و کمی آبلیمو و آبغوره و نمک به آن اضافه کنید و سرو نمایید.
تصویر نهایی سالاد شیرازی
این سالاد را سعی کنید در کنار وعده های پلویی آماده نمایید که سرو این غذا در کنار قرمه سبزی نیز خالی از لطف نمی باشد.
در این سالاد میتوانید از مقداری جعفری ساطوری شده و یا نعنای خشک شده استفاده کنید.
شاید جالب باشد که بدانید به جای استفاده از آب لیمو اگر از لیمو ترش استفاده نمایید طعمی بی نظیر تر و دلچسب تر را شاهد خواهید بود.
سعی کنید که مواد لازم سالاد شیرازی زیاد خرد کنید تا طعم مطلوب تری را به این سالاد بدهید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد شیرازی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…