“سالاد شیرازی” فوقالعاده ترین برای سرو در کنار غذاهای پلویی می باشد که درست کردن آن با لیمو ترش لذت دیگری دارد.
سالاد شیرازی ترکیبی بسیار خوشمزه از خیار و گوجه فرنگی و پیاز می باشد که در کنار آبلیمو تبدیل به یک چاشنی بی نظیر خواهد شد و تقریبا کنار تمام غذاهای پلویی می توان آن را تهیه نمود.
سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سنتی است که درست کردن آن بسیار آسان می باشد و در اغلب سفره ها در کنار غذاهایی مانند قورمه سبزی و ماکارونی و … سرو می شود.
برای درست کردن این سالاد کافی است خیار ، گوجه فرنگی و پیاز را نگینی خرد کرد کنید.
نگینی خرد کردن مواد
سپس هر سه را با هم مخلوط کنید و کمی آبلیمو و آبغوره و نمک به آن اضافه کنید و سرو نمایید.
تصویر نهایی سالاد شیرازی
این سالاد را سعی کنید در کنار وعده های پلویی آماده نمایید که سرو این غذا در کنار قرمه سبزی نیز خالی از لطف نمی باشد.
در این سالاد میتوانید از مقداری جعفری ساطوری شده و یا نعنای خشک شده استفاده کنید.
شاید جالب باشد که بدانید به جای استفاده از آب لیمو اگر از لیمو ترش استفاده نمایید طعمی بی نظیر تر و دلچسب تر را شاهد خواهید بود.
سعی کنید که مواد لازم سالاد شیرازی زیاد خرد کنید تا طعم مطلوب تری را به این سالاد بدهید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد شیرازی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…