فراشپز- سالاد قارچ و مرغ یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب مرغ پخته با قارچ، خیارشور، پیازچه، جعفری و… تهیه میشود.
به گزارش فرارو، سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستورانها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو میشوند، اما بعضی وقتها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب میآیند.
مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالادها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمهای، مرغ، قارچ و… تهیه میشوند و هرکدام سسهای مخصوص به خود را دارند. سالاد مرغ و قارچ یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب مرغ پخته با قارچ، پیازچه، جعفری، خیارشور و… تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد مرغ و قارچ همراه ما باشید.
سینه مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
خیارشور درشت: ۶ عدد
پیازچه: ۱ دسته
جعفری: ۱ دسته
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا قارچها را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود، سپس کره را اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش روی قارچها بریزید و ۱ دقیقه دیگر قارچ را تفت بدهید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و قارچ را کنار بگذارید تا خنک شود. در مرحله بعد سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس خیارشور خرد شده، پیازچه و جعفری خرد شده و قارچ خنک شده را به آن اضافه کنید. درنهایت سس مایونز را همراه با نمک، فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش روی سالاد بریزید و سالاد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سس با همه مواد سالاد مخلوط شود. حالا سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و مزهها به خورد هم بروند، سپس سرو کنید. نوش جان.
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است، همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عدهای میپرسند، آیا میشود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقهای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، میتوانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب میاندازد؛ بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید.
فراشپز- خرمالو میوهای کمچرب و سرشار از قندهای طبیعی است. این میوه منبع انرژی است…
فراشپز- متخصص طب سنتی گفت: توصیه نمیشود در شب یلدا هندوانه خورده شود؛ بلکه بهتر…
فراشپز- سالاد گل کلم و انار یکی از سالادهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که…
فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچهای گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…
فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است…
فراشپز- ترکیب بادمجان و انار یکی از جذابترین طعمها است. خورشت بادمجان و انار با…