Categories: آشپزیسالاد

طرز تهیه سالاد ماکارونی با سوسیس

“سالاد ماکارونی با سوسیس” یک پیش غذای خوشمزه با طعمی متفاوت است. برای تهیه این سالادخوشمزه و آسان به مقداری ماکارونی پیچی و کمی سوسیس احتیاج دارید.

سالاد ماکارونی یکی از انواع سالادهای محبوب و پر طرفدار در همه جای دنیاست و به روش های مختلف تهیه میشود.سالاد ماکارونی همانند سالاد سیب زمینی ، سالاد سزار و سالاد سبزیجات با انواع مواد مختلف تهیه میشود. اکثرا سالاد ماکارونی را با مرغ و ژامبون تهیه میکنند، ولی سالاد ماکارونی با سوسیس هم طعم و مزه خاصی دارد که مطمئنن با خوردن آن لذت خواهی برد. پس با ما همراه باشید برای تهیه یک سالاد ماکارونی خوشمزه با سوسیس.

مواد لازم بر ای سالاد ماکارونی با سوسیس

ماکارونی پیچی:1 بسته
خیار شور:2 عدد بزرگ
هویج:1 عدد بزرگ
سوسیس :250 گرم
کاهو:1 عدد کوچک
ذرت :100 گرم
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
سس مایونز :به اندازه دلخواه
نمک و فلفل سیاه :به اندازه کافی

دستور تهیه سالاد ماکارانی با سوسیس

مرحله اول:

برای درست کردن سالاد ماکارونی ،ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریع تر به جوش بیاید ، وقتی آب جوش آمد مقداری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نمک در آب حل شود.

مرحله دوم:

به آب در حال جوش ماکارونی را اضافه کنید و طبق دستور روی جلد اجازه دهید تا ماکارونی نرم و پخته شود.

مرحله سوم:

سپس ماکارونی پخته شده را زیر آب سرد آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم:

سوسیس را نگینی خرد کنید و بگذارید با بخار آب بپزد.بعد که کمی حرارت دید ، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله پنجم:

در ادامه کار هویج ها را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری آب بجوشانید تا بپزد. خیارشور را نگینی ریز خرد کنید.

برگ های کاهو را بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید.

مرحله ششم و نهایی تهیه سالادماکارونی:

داخل یک کاسه مناسب و جا دار همه مواد را با هم مخلوط کنید و در مرحله آخر ماکارونی رو اضافه کنید. وقتی مواد کاملا زیررو شدند.سس سالا را به آنها اضافه کنید.

بر ای تهیه سس ، باید داخل ظرفی سس مایونز را به همراه آبلیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس به سالاد اضافه کرده و هم بزنید تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.

روی سالاد آماده شده را با سلفون بپوشانید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد جا بیفتد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

8 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

9 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

11 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

12 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

12 ساعت ago