Categories: آشپزیسالاد

طرز تهیه سالاد ماکارونی با سوسیس

“سالاد ماکارونی با سوسیس” یک پیش غذای خوشمزه با طعمی متفاوت است. برای تهیه این سالادخوشمزه و آسان به مقداری ماکارونی پیچی و کمی سوسیس احتیاج دارید.

سالاد ماکارونی یکی از انواع سالادهای محبوب و پر طرفدار در همه جای دنیاست و به روش های مختلف تهیه میشود.سالاد ماکارونی همانند سالاد سیب زمینی ، سالاد سزار و سالاد سبزیجات با انواع مواد مختلف تهیه میشود. اکثرا سالاد ماکارونی را با مرغ و ژامبون تهیه میکنند، ولی سالاد ماکارونی با سوسیس هم طعم و مزه خاصی دارد که مطمئنن با خوردن آن لذت خواهی برد. پس با ما همراه باشید برای تهیه یک سالاد ماکارونی خوشمزه با سوسیس.

مواد لازم بر ای سالاد ماکارونی با سوسیس

ماکارونی پیچی:1 بسته
خیار شور:2 عدد بزرگ
هویج:1 عدد بزرگ
سوسیس :250 گرم
کاهو:1 عدد کوچک
ذرت :100 گرم
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
سس مایونز :به اندازه دلخواه
نمک و فلفل سیاه :به اندازه کافی

دستور تهیه سالاد ماکارانی با سوسیس

مرحله اول:

برای درست کردن سالاد ماکارونی ،ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریع تر به جوش بیاید ، وقتی آب جوش آمد مقداری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نمک در آب حل شود.

مرحله دوم:

به آب در حال جوش ماکارونی را اضافه کنید و طبق دستور روی جلد اجازه دهید تا ماکارونی نرم و پخته شود.

مرحله سوم:

سپس ماکارونی پخته شده را زیر آب سرد آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم:

سوسیس را نگینی خرد کنید و بگذارید با بخار آب بپزد.بعد که کمی حرارت دید ، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله پنجم:

در ادامه کار هویج ها را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری آب بجوشانید تا بپزد. خیارشور را نگینی ریز خرد کنید.

برگ های کاهو را بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید.

مرحله ششم و نهایی تهیه سالادماکارونی:

داخل یک کاسه مناسب و جا دار همه مواد را با هم مخلوط کنید و در مرحله آخر ماکارونی رو اضافه کنید. وقتی مواد کاملا زیررو شدند.سس سالا را به آنها اضافه کنید.

بر ای تهیه سس ، باید داخل ظرفی سس مایونز را به همراه آبلیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس به سالاد اضافه کرده و هم بزنید تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.

روی سالاد آماده شده را با سلفون بپوشانید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد جا بیفتد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

16 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

17 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

17 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

17 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

17 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

17 ساعت ago